4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRAJ ODMORA: Partizan kreće u poteru za Zvezdom (SPISAK IGRAČA)

Objavljeno: 09.01.17 u 10:39

Za fudbalere Partizana nema više odmora, posle Nove godine i Božića crno-beli kreću sa radom i u poteru za šampionskom titulom.

Sneg i minus neće zaustaviti ‘parni valjak’. Većina fudbalera Partizana pojavila se danas na prozivci u SC Teleoptik, a izostali su samo Leonardo da Silva Souza i Leandro Tavamba. Partizan će do 19. januara raditi na beogradskom minusu, a potom se seli u Portorož gde će biti do 26. januara. Put na Kipar planiran je za 29. januar. Za to vreme protivnici Partizana biće Kopar, Gorica, Korona, Atlantas, Levski, APOEL i Ural.

– Želim da u novoj godini napravimo iskorak u ponašanju, atmosferi i pre svega igri. Imamo kontinuitet i dobro se poznajemo – kratak je bio Marko Nikolić.

Partizan

Od pojačanja u Humsku još uvek niko nije stigao (čeka se let Tavambe), dok je klub napustio Gregor Balažic. Alen Stevanović će nastavii da radi sa Partizanom, ali je blizu odlaska u inostranstvo.

0
0

4 Komentara

  1. Uprava se usmerila u dobrom pravcu,do sada smo primetili vrlo dobre poteze i to raduje sve nas navijace. Predsednik i gen. direktor Vazura treba da pojacaju rad na pronalazenju velikih sponzora . Ono sto je takodje jednako bitno. , Ika Ilijev predano radi na jacanju kadrovskog potencijala ekipe. Sacuvao je Brazilce, doveo Tawambu dok ocekujemo i makar jos jednog kapitalca i nekoliko potencijalno snaznih pojacanja. Treba tipovati na momke od 21 do 23 godine koji su psihofizicki sazreli i vec spremni na velike izazove i brzo dostizanje svojeg maksimalnog nivoa raspolozivog talenta i kvaliteta. Posebno bih novoj upravi,UO i Sportskom sektoru ukazao na njegovanje postenog odnosa prema svom klubu,bez djuricevskog lopovijanja i podkradanja kluba u sprovodjenju transfera. To je ono sto je veoma bitno i sto navijace ili odbija ili privlaci. Treba od Kluba rasterati sve one koji ne misle dobro klubu, koji na njemu misle sticati bogastvo na neposten nacin. Tu pre svega mislim na menadzere,lovce u mutnom. Ponavljam, uprava za sada ima nase komplimente, i samo napred!Posten odnos je temelj sjajnih rezultata ,sportskih i poslovnih. Nadam se da ce neko o celnika ovo i procitati.
    Napred Partizan,do titule!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. napokon smo se okrenuli fudbalu. uprava polako size imidz klubu. od potpisa ilica 50.god. zeki..oprostaja balazica davanje povelje djurdevicu ponasanje prema evertonu I leonardu..it’d. svaka cast.uvek CE biti onih za I protiv uprave. sportski sektor sada treba Da odradi ovu nedelju I da se u sloveniju ice skockan. ako moze milenkovic da se prodaje za pet mil. treba ga prodati na njegovo mesto dovesti simica I uz vujadinovica napokon zavrsiti sa stoperima. djurdjic..boxinov..treba da idu..stefanovic..mihajlovic. takodje jevtovic is to tako ..a zabekove sacekao bi leto.sve sad treba raditi zbog evrooe I leta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter