0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: U što boljem svetlu protiv Zvezde

Objavljeno: 08.01.17 u 12:59

Košarkaši Mega Leksa u ponedeljak 9. januara od 18 časova nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u Sremskoj Mitrovici dočekati lidera regionalnog takmičenja i do sada neporaženu Crvenu zvezdu mts. Karte za meč 17. kola ABA lige su već u prodaji po ceni od 400 dinara za tribine i 1000 za VIP mesta i mogu se kupiti u periodu od 8 do 22 časa u kafiću Pinki u okviru hale, kao i na blagajni na dan utakmice.

Dejan Milojević na ovom meču zbog povrede ruke neće moći da računa na Marka Tejića kao ni na Nikolu Rebića i Ognjena Čarapića.

Trener Mega Leksa ističe da ekipa želi da se predstavi u što boljem svetlu protiv Crvene zvezde:

Igramo protiv najbolje ekipe ABA lige koja igra sjajno i u Evropi i apsolutni su favoriti u sutrašnjem meču. Mi se nalazimo u usponu forme. Želimo da odigramo kvalitetan meč i da se predstavimo u što boljem svetlu protiv Crvene zvezde, izjavio je Milojević.

U pauzama o toku utakmice, u gledalište će iz specijalne sportske puške biti ispucavane majice kompanije Roda, a tri gledaoca koja uhvate šarene majice, u poluvremenu će se takmičiti u šutiranju sa pola terena za vrednu nagradu – plazma TV, poklon kompanije Roda. I na meču protiv Crvene zvezde će biti nastavljeno sa projektom „Mega Experience“ u okviru kog su gosti kluba mladi i talentovani Mitrovčani.

Mega Leks i Crvena zvezda mts su ove sezone odigrali dva meča. Oba je dobila Crvena zvezda, prvi u okviru pripremnog perioda u finalu turnira u Vršcu sa 90:84, a drugi u 4. kolu ABA lige kada je u Beogradu slavila Crvena zvezda sa 96:76. Gost Mega Leksa je prvi na tabeli ABA lige sa svih 16 pobeda iz isto toliko mečeva dok Mega ima 5 trijumfa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter