0
Tenis

KAD LJUTI RIVAL HVALI: Evo šta Nadal kaže o Đokoviću

Objavljeno: 07.01.17 u 15:44

Španski teniser je govoreći o najboljim teniserima u istoriji „belog sporta“ istakao da Novak Đoković ima šansu da u budućnosti postane najveći.

Nekada su Đoković i Nadal vodili žestoke dvoboje na terenu međutim danas je Španac daleko od nekadašnje forme pa su njegove igre sve ređe povod za medijske razgovore.

Ipak, u kakvoj god da se formi nalazi Španac je uvek poželjan gost za razgovor i njegova reč svakako ima težinu. Kada se govori o najboljim teniserima svih vremena, nekadašnji broj jedan dvoumi se između dvojice igrača.

– Dvoumim se  između Rodžera Federera i Roda Lejvera. Mislim da bi to bilo ispravno kada se pogleda istorija tenisa- rekao je Nadal.

Nekada su mnogi smatrali da će upravo Rafa postati onaj najveći ali su povrede ipak dosta uticale da to ne bude tako. Njemu dakle nije pošlo za rukom da postane najbolji ali smatra da trenutno postoje aktivni igrači koji bi mogli da urade ono što on nije. Tu nikako nije mogao da preskoči jednog čoveka, Novaka Đokovića.

  • Ima mnogo dobrih igrača koji, poput mene, i dalje igraju. Đoković je jedan od najboljih takođe, igra i dalje i može da bude najveći svih vremena. U jednom trenutku su ljudi smatrali da ja mogu da oborim neke rekorde, sada su promenili mišljenje i nikada ne znate donosi sutra. To zavisi od mnogih faktora, od povreda i drugih stvari. Svake godine može nešto da se promeni i ja ne odustajem, pokušaću da budem spreman.- rekao je Nadal.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter