0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRAZIL BRUJI: Najgori igrač u istoriji Seltika želja Crvene zvezde?! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.17 u 21:10

Kolin Kazim Ričards, bivši napadač Seltika, Fenerbahčea, Galatasaraja i Fejnorda, označen je kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

Naime, kako mediji u Brazilu, tačnije portali „Lance“ i „Terra prenose, Ričards se nalazi na korak od prelaska u Korintijans, ali je u poslednjem momentu iskrsao problem.

Koritiba, za koju Ričards trenutno nastupa, traži od Korintijansa bankovne garancije, a kako ovaj velikan nije uspeo da ih obezbedi, transfer je stopiran, iako je Ričards prošao lekarske preglede.

Tu se u priču, bar prema pisanju medija u Brazilu, „ušunjala“ Crvena zvezda, koja je, navodno, poslala ponudu o pozajmici na godinu dana, sa pravom otkupa ugovora.

U Zvezdi nam je rečeno da ti navodi nisu tačni i da se Ričards ne nalazi na meti kluba iz Ljutice Bogdana.

A gledajući kakve su komentare navijači Seltika ostavljali na Tviteru povodom njegovih igara, nema sumnje da će navijačima ovo skinuti kamen sa srca, pogotovo ako se uzme u obzir i to da ga Koritiba, uprkos dobirm partijama, prodaje zbog „ponašanja van terena“, a slučaj „Parker“ je još uvek svež:

Pogledajte njegove poteze:

(Youtube/Dawoud Matti)

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter