2
Evroliga

DOBRE VESTI: Lebron Džejms i drugari ‘pomažu’ Zvezdi da dođe do TOP 8 Evrolige!

Objavljeno: 31.12.16 u 18:17

Lepe vesti za Crvenu zvezdu stižu ‘preko bare’ kada je borba za TOP 8 fazu Evrolige u pitanju.

Crvena zvezda je trenutno osam u Evroligi, a do kraja ligaškog dela takmičenja vodiće veliku borbu za plej-of sa ekipama Darušafake, Anadolu Efesa, Barselone i Žalgirisa. Jedan od ova četiri rivala mogao bi da bude veoma oslabljen u nastavku sezone. Naime, kako prenosi Sportando, plejmejeker Efesa Čedi Osman mogao bi karijeru da nastavi u NBA ligi.

Naime, na Turčina pravo polažu Klivlend Kavsi, a kako imaju problema sa drugim plejom žele da se pojačaju na poziciji pleja. Izbor je upravo sjajni šuter Osman i do transfera bi moglo da dođe u naredne dve nedelje. Efes bi zaradio lepu svotu novca, ali je pitanje da li bi mogao da nađe adekvatnu zamenu za jednog od najboljih strelaca.

Lepe vesti za Crvenu zvezdu…

0
0

2 Komentara

  1. jak igrac da je danston ili braun iz efesa ili recimo lengford iz uniksa ili gaudlok iz makabija ili kalates iz pao ili rahim sanders iz armanija vi nadjete cedija osmana koji ne igra bitnu ulogu u efesu pored pola i ertela

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter