0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Real odigrao za Zvezdu, Olimpijakos bolji od Fenera, Makabi u kanalu (VIDEO)

Objavljeno: 29.12.16 u 23:01

U 15. kolu Evrolige najveće iznenađenje priredila je Crvena zvezda, a najvažniju pobedu u derbiju osvojila je ekipa Olimpijakosa.

Navijači Crvene zvezde navijali su da Real Madrid savlada Anadolu Efes u Istanbulu i u tome je uspeo zahvaljujući mladom Dončiću. Dva tima su se sve vreme menjala u vođstvu, a pobedu ‘kraljevskom’ timu doneo je Ajon poenima 32 sekunde pre kraja. Pre toga je Dončić bio nerešiva enigma za turski tim.

Slovenac je ubacio 17 poena, Fenrandez je dodao tri manje. Sa druge strane je 16 poena ubacio Pol, koš manje su dali Braun i Danston, dok je dvocifren još bio Osman sa deset poena.

(Izvor: YouTube/Euroleague)

U derbiju večeri u Pireju Olimpijakos je bio bolji od Fenerbahčea 71:62. Grčki tim je već u prvom delu igre imao 20 poena razlike i do kraja je držao rezultat u svojim rukama. Briljirao je Lodžeski sa 14 poena, Papapetru je ubacio 12, Grin 11, a Birč 10 poena. Kod ‘kanarinaca’ je najrazigraniji bio Veseli sa 22 poena, a Kalinić je za 30 minuta ubacio samo jedan poen.

Agonija se nastavila Makabiju koji je u Baskiji pretrpeo novi težak poraz 101:88 od Baskonije. Cirbes je ubacio sedam poena, a debitant Miler za 15 minuta nije pogodio koš. Žalgiris je u borbi za TOP 8 izvojevao važnu pobedu u Milanu 78:70.

Evroliga

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter