2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

U OBRUČU: Džile otkrio budžet Partizana i koliko bi dana trebalo da traje utakmica da bi crno-beli dobili Zvezdu!

Objavljeno: 26.12.16 u 21:29

Trener Partizana Aleksadnar bio je gost emsije ‘U obruču’ Arene Sport gde je govorio o rezultatima kluba, budžetu, ali i vremenu u kom crno-beli ne bi pobedili Crvenu zvezdu.

Za stratega crno-belih jedini ‘kiks’ bio je protiv Šarloa u Beogradu, svi ostali porazi bili su očekivani, ipak moglo je da bude i drugačije. U jednom nikako ne.

– Derbije protiv Budućnosti i Cedevite smo mogli da pobedimo, ali protiv Crvene zvezde sam imao utisak da ih ne bismo pobedili i da se utakmica igrala tri dana – iskren je bio Aleksandar Džikić.

DANILOVIĆ OTVORENO: Sastao sam se sa Vučićem i Čovićem, pa šta? Jesam navijač Partizana, ali…

Najteže je voditeljima bilo da pogode budžet Partizana, oni su mislili da je milion evra, ali je u pitanju manja cifra.

– Između je 600 hiljada i milion – rekao je Džikić, pa su se obe strane našle na nekih 700 hiljada.

DŽIKIĆ ’KUM’: Znate li ko je ’Miladin’ u taboru crno-belih? (VIDEO)

Aleksadnar Džikić je na kraju otkrio i koji su sve Amerikanci bili na meti najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kolektiva.

– Opcija za unutra je bio Džemel Hagins. Teriku Vajtu smo poslali ugovor na potpisivanje ali ga on nije vratio nazad. Onda sam kontaktirao Aleksa Kirka, pričali smo sa još nekim igračima ali neki momci nisu želeli da dođu. Dejv Voker je impresionirao na vorkautovima, a bilo je dosta srpskih igrača koji nisu hteli da dođu – zaključio je gostujući na Areni Sport, Aleksadnar Džikić.

0
0
2 Komentara
  1. Da li neko može da veruje ovim lažima i glupostima?Možda je mag otišao,ali politika kluba se nije mnogo promenila!Na tržištu samo Hečer i Robinson koštaju skoro 600.000 eura…tako da su ovo priče za malu decu i one koji ne znaju da koriste internet i provere lepo sve šta im padne na pamet!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter