0
Evroliga

SPORT NA TV: Derbiji u Italiji i Nemačkoj, klasik za ljubitelje košarke

Objavljeno: 21.12.16 u 08:48

Bliži se kraj godine, ali sportskih uzbuđenja ne manjka. Nastavlja se takmičenje u Evroligi, dok je na programu i jedan od derbija italijanske Serije A.

U okviru 18. kola prvenstva Italije, od 20:45 na stadionu „Đuzepe Meaca“ Inter dočekuje rimski Lacio (Arena 4). Obe ekipe žele pobedu – Lacio jer želi da ostane u trci za evrokupove, dok Inter pokušava da se, nakon očajnog početka sezone, vrati u nju.

Ipak, duel dana i definitivno najzanimljiviji meč u smiraj 2016. godine stiže nam iz Bundeslige, gde se od 20 časova na Alijanc Areni sastaju Bajern Minhen i Lajpcig (Eurosport 2), najprijatnije iznenađenje nemačkog šampionata i evropskog fudbala ove sezone. Ko pobedi, osvojio je jesenju titulu, a sasvim moguće i napravio veliki korak ka „Salatari“.

U Evroligi je na programu jedan pravi klasik, u kom Makabi dočekuje CSKA od 20:05 (Sport klub 2). Pored ovog meča, na programu su i dueli Armani – Panatinaikos (20:00, SK 4), kao i Baskonija – Barselona (20:30, SK 1).

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter