12
Evrokup

FOTO: STARSPORT

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Vrabac ’poleteo’ za pobedu u produžetku (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.16 u 20:51

Košarkaši Partizana su nakon produžetka pobedili Stelmet rezultatom 81:80.
Obe ekipe su dobro otvorile meč, prednosti su se smanjivale ali je na kraju prvog kvartala domaćin ipak imao vodstvo. U nastavku je tempo opao, ali je Stelmet uspevao da očuva razliku pri napadima Partizana.

Crno-beli su na startu drugog poluvremena mini serijama „krckali“ razliku, ali je ponovo Zjelona Gora imala dobru igru u bitnim momentima, te je Partizan bio u zaostatku. Trojkom uz faul Branislava Ratkovice u završnom kvartalu su crno-beli bili dosta blizu tome da meč preokrenu u drugom smeru, kao i koševima koje je Adin Vrabac pogađao izvan linije 6,75, ali je poljski tim odoleo.

Partizan je u poslednjem minutu utakmice došao do izjednačenja, a u poslednjim sekundama je imao i šansu za pobedu. Kelati je promašio jedno od dva bacanja, nakon čega je Birčević nespretno izgubio loptu, posle odluke sudija da nije aut za crno-bele već za domaćina. Ponovo je izbor za faul bio Kelati, on je opet ubacio jedno od dva bacanja, a u poslednjoj sekundi je Birčević prodorom obezbedio produžetak za Partizan.

U produžetku se igrala rezultatska „klackalica“, sve dok crno-beli nisu prešli u vodstvo koje su čuvali do kraja. Adin Vrabac je pogodio za 81:80, a Košareku nije pošlo za rukom da poentira za pobedu Zjelone Gore.

Izvor: YouTube/TheMaless

Najviše poena je u ekipi Stelmeta imao Košarek, 17, dok je 14 ubacio Vladimir Dragičević, a Kelati 12. U pobedničkom taboru je Birčević postigao 19, Vrabac 16, a Ratkovica poen manje, dok je i Luković bio dvocifren sa 13.

U grupi E je još Ludvigzburg nadigrao Solnok, bilo je 91:81. Dok je i Nimburk pobedio Banvit rezultatom 86:75.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0
12 Komentara
  1. BRAVO SAMPIONI, i bez pola tima, sakati, ALI sa BESMRTNIM IMENOM, SVETIM CRNO BELIM DUHOM I SRCEM SAMPIONA GAZIMOOOO !!! Da li se stidite mali ‘ljudi’, da li se stidite organi, da li se stidite sto novac por. obv. gurate u krim. uprave crvenih klubova ??!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno da se stidimo ali shto vi redstavljate Srbiju, a zapravo ste iz Zagreba! Zato se stidimo! Stidimo se shto su navijachi platizana zagrebachke narikache, a predstavljate se da ste iz Srbije! Eto, zato se stidimo!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Ajde bre lederhead, sto se odmah ti nadjes prozvan i uvredjen, nisam mislio na tebe i jos neke stare „gane kada sam rekao ‘mali ljudi’, SVI odlicno znamo ko su oni, ti i dalje samo zivi u pogresnom ubedjenju da i dalje navijas za kkcz, ja ti tu ne mogu pomoci, ALI, ima ko moze, a to je DOKTOR Dule Vujosevic, koji to zna mnogo bolje da objasni i obrazlozi od mene, jbg. trudim se i ja, ali mi ocigledno, bar sto se vidi na tvom primeru SLABO IDE .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori
  2. Vrabac je fizicki fantastican 205cm,dugacke ruke,skocan jedino mu nedostaje samopouzdanje, Da je dosao u Partizan sa 16 godina sada bi bio NBA potencijal.Dule bi od njega napravio asa. Ipak je dosta napredovao od dolaska.

    0
    0
    Odgovori
  3. U susretu FIBINE LS, koja pretenduje da po svim parametrima ugrozi el, odigran je susret dva OSVAJACA ucesnika el u kome je osv el Partizan sa pola tima i bez prvog trenera pobedio osvajaca i doskorasnjeg ucesnika el Zelenu Goru.

    0
    0
    Odgovori
    • Sa timovima poput Ludvizberga,Mornara i ostalih sto posto ce unistiti evroligu u kojoj igra najboljih 16 timova Evrope,legendarna Zelen Gora i vi ste igrali onu staru evroligu koju su igrali i kurta i murta!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter