2
Domaći fudbal

ZVEZDAŠI MISLE NA GROFA: Navijači čestitali Božoviću slavu i poslali mu jasnu poruku (FOTO)

Objavljeno: 19.12.16 u 22:55

Sveti Nikola je slava koju pola Srbije slavi, dok pola ide na slavu. Jedan od onih koji slave je i Miodrag Božović, trener Crvene zvezde, a navijači su odlučili da popularnom Grofu čestitaju preko Instagrama.

Na Instagram profilu koji pripada navijačima Zvezde iz Podgorice pojavila se fotografija Miodraga Božovića, uz čestitku vezanu za proslavu Nikoljdana. Ali, nisu se tu zaustavili navijači Zvezde, već su još jednom pokazali koliko žele sjajnog stručnjaka na klupi svog tima i u narednom periodu:

 
– Srećna slava, domaćine! Živ bio i ostao nam još dugo godina u Crvenoj zvezdi, stoji u opisu fotografije, sa čime su se složili i ostali korisnici koji su prokomentarisali ovu objavu.

 

0
0
2 Komentara
  1. I ja,kao i mnogo drugih iskrenih zvezdasa,koji poznaju fudbal,mu cestitam slavu i zelim mu sve najbolje u zivotu,pre svega dobrog zdravlja,samo da sto pre ode iz Zvezde.Da dovedemo pravog trenera,koji ce imati svog kondicionog pomocnika,da spremi dobro igrace,uigra tim,dovede prave igrace i da ponovo zaledimo franjevce na dvocifreni minus.Ovaj ce ponavljati istu pricu,kako njegove ekipe pocinju da ulaze u formu,posle 5-6 kola a do tada ce biti kasno i ode titula.I sa ovim igracima,imamo znatno kvalitetniji tim od franjevaca iz komsiluka ali ovaj ne zna da ih uklopi i uigra.
    Bozovicu,mole te iskreni poznavaoci fudbalske igre,kojima je crveno bela boja u srcu da pod hitno podneses ostavku i zelimo ti sve najbolje u zivotu i karijeri.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter