0
Fudbal

FOTO: lcfc.com

PREMIJER LIGA: Lester do boda sa igračem manje, Vest Hem slavio kod kuće (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.16 u 18:15

‘Lisice’ bez isključenog Vardija, u završnici sustigle zaostatak od dva gola na gostovanju Stouku. Bilićevi ‘čekićari“ sa penala do tri boda protiv Hala.

Aktuelni šampion engleske, ekipa Lestera, uspela je da isčupa bod na gostovanju na „Britaniji“ uprkos tome što su od sredine prvog poluvremena igrali bez isključenog Džejmija Vardija. Reprezentativni napadač Engleske je zabog oštrog starta sa dve noge nad Mame Diufom u 28. minutu zardio direktan crveni i ostavio svoje saigrače na cedilu.

To nije bilo kraj pehova za gostujuću ekipu. Deset minuta posle isključenja Vardija dosuđen je i jedanesterac za domaćina, posle igranja rukom Danija Simsona. Najstrožu kaznu u gol je pretvorio Bojan Krkić za vođstvo svog tima, a u poslednjem minutu prvog poluvremena Džo Alen je duplirao vođstvo. 

Činilo se da če ekipa Klaudija Ranijerija doživeti novi poraz, međutim tako nisu mislili njegovi puleni. Iako sa igračem manje Lester se nije predavao, krenuo na sve ili ništa i to im se na kraju ispltilo. Najpre je Hoze Uloa u 78. minutu smanjio na 2:1, a zasluženi bod gostima doneo je Danijel Amarti u 88. minutu svojim prvim golom u Premijer ligi.

( Izvor: Youtube/One Vision Records)

Ekipa Vest Hem junajteda zabeležila je drugu uzastpnu pobedu, savladavši kod kuće Hal „minimalnim“ rezultatom. Strelac pobedonosnog gola bio je Mark Nobl iz penala u 76. minutu.

( Izvor: Youtube/Viral Day)

Evo i kompletnih rezultata ovog popodneva:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Subota:

Kristal Palas – Čelsi 0:1 (0:1)
(Dijego Kosta 43)

Midlzbro – Svonsi 3:0 (2:0)
(Negredo 18, 29, De Ron 58)

Stouk – Lester 2:2 (2:0)
(Krkić 39 penal, Alen 45+3 – Uljoa 74, Amarti 88)

Sanderlend – Votford 1:0 (0:0)
(Van Anholt 49)

Vest Hem – Hal 1:0 (0:0)
(Nobl 76 penal)

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
 
Pripremio:Vladimir Kolarik

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter