1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

POTVRDIO: Novica će posle ovih reči biti ikona ‘juga’ i zaslužio je…

Objavljeno: 16.12.16 u 11:38

Novica Veličković je na utakmici protiv Bešiktaša još jednom dokazao zašto je jedan od najvećih ljubimaca navijača Partizana.

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković odigrao je fantastičnu partiju u utakmici 9. kola Lige šampiona i potsetio na svoja najbolja izdanja u dresu crno-belih. Svojom izvedbom na meču protiv Bešiktaša, Novica je zavrednio i titulu najkorisnijeg igrača kola ali za njega je mnogo važnije da je ekipa konačno odigrala utakmicu bez mnogo oscilacija.

– Napokon smo odigrali sa energijom i, moram da kažem, u žargonu, „prebili“ rivala. Odigrali smo čvrsto, nijednom nismo dozvolili da nam se dese „žute minute“, kao ranije. Držali smo ih na nekoliko poena razlike kad su poveli. Prvi put sam ove seozne u potpunosti zadovoljan – rekao je Veličkovič za Novosti.

POTVRĐENO NAJBOLJI: Evropa se ‘poklonila‘ Partizanovom majstoru pod obručem (FOTO) (VIDEO)

On je iskoristio i priliku da zahvali navijačima koji su dobroj meri ispunili halu i tokom čitavog meča bili vetar u leđa ekipi.

– Hvala navijačima na sjajnoj podršci. Mnogo nam znači nam kad je puna hala, kada imamo njihovu podršku. Navijači su naš šesti igrač. U jednom momentu, od navijanja nisam mogao da čujem saigrače… Pa kako da se tada ne bacite za loptu, da se ne borite.

KAZNA ZA PARTIZAN: Liga šampiona sankcionisala incident u ‘Pioniru‘ (VIDEO)

Posle meča, trener Partizana Aleksandar Džikić istakao je da partizanov kapiten i pored povrede želeo da završi utakmicu i da ni lancima nije mogao da ga izvuče iz igre.

– Džiletu sam rekao „nemoj da me vadiš, nemoj da stanem dok sam vruć“, jer će mi se „ohladiti“ noga. Na kraju, ispalo je dobro.- zaključio je Veličković.

Kako da ga onda navijači ne vole, pored takvog odnosa prema igri i klubu!?

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter