18
Fudbal

KATASTROFALNA TUČA SRPSKIH NAVIJAČA: Dosta povređenih i zapaljen kombi (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.16 u 15:09

Noćas se na autoputu Beograd – Novi Sad dogodila brutalna tuča u kojoj su najverovatnije bili učesnici navijači dva najveća domaća kluba.
Prema nezvaničnim saznanjima, kod Novih Banovaca se desio obračun među navijačima Partizana i Crvene zvezde, nakon kojeg je zapaljeno jedno vozilo.

Policija je intervenisala i uhapsila nekoliko osoba osumnjičenih za ovaj incident.

Prema pisanju štampe, navijači Partizana su sa dva automobila presreli navijače Crvene zvezde koji su se vraćali sa sinoćne utakmice. „Delije“ su kako se navodi izvukle deblji kraj, nakon što se tuča završila, navijači Partizana su zapalili kombi kojim su se vozili „crveno-beli“.

– Prizor je bio jeziv. Odjednom su iz automobila izleteli Grobari i počeli da vade mladiće iz kombija i da ih bacaju po putu, a onda su pobacali baklje u kombi i kad se zapalio, otišli su… Momci koje su pretukli imaju po 20 godina najviše. Bilo je strašno gledati ih onako razbacane po putu i uplakane, kazao je za Informer jedan od očevidaca.

MUP još uvek nije dao zvaničan izveštaj o ovom incidentu, mada se navodi da povređeni nisu u životnoj opasnosti.

0
0
18 Komentara
  1. ovo se dugo sprema, sve je planski pripremano, da se srbija pokida na pola, sada samo krece zavrsnica idejnog vodje crvenog po srb.

    0
    0
    Odgovori
  2. Oko za oko,zub za zub…Ne podrzavam paljenje kombija i ubijanje ali navijaci zvezde vec 2 puta rade isti slucaj pre ovoga ,jednom su ih zamalo zive zapalili.

    0
    0
    Odgovori
  3. A kad oni nas napadnu to nije problem?Oni su to nama radili 2 puta,kad smo se vracali iz Nisa i kad smo se vracali sa Kosmeta!Tako da nemas sta da pises te glupe komentare.

    0
    0
    Odgovori
  4. Strasno je to sto se dogadja,a niste ni vi casne sestre,zato bolje se pokri usima.po cemu ste vi to bolji,zato sto ste drzavni projekat???

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovo je izgleda osveta zvezdinim navijacima koji su zapalili kombi navijacima Partizana sa Kosova koji su se takodje vracali sa utakmice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter