18
Fudbal

KATASTROFALNA TUČA SRPSKIH NAVIJAČA: Dosta povređenih i zapaljen kombi (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.16 u 15:09

Noćas se na autoputu Beograd – Novi Sad dogodila brutalna tuča u kojoj su najverovatnije bili učesnici navijači dva najveća domaća kluba.
Prema nezvaničnim saznanjima, kod Novih Banovaca se desio obračun među navijačima Partizana i Crvene zvezde, nakon kojeg je zapaljeno jedno vozilo.

Policija je intervenisala i uhapsila nekoliko osoba osumnjičenih za ovaj incident.

Prema pisanju štampe, navijači Partizana su sa dva automobila presreli navijače Crvene zvezde koji su se vraćali sa sinoćne utakmice. „Delije“ su kako se navodi izvukle deblji kraj, nakon što se tuča završila, navijači Partizana su zapalili kombi kojim su se vozili „crveno-beli“.

– Prizor je bio jeziv. Odjednom su iz automobila izleteli Grobari i počeli da vade mladiće iz kombija i da ih bacaju po putu, a onda su pobacali baklje u kombi i kad se zapalio, otišli su… Momci koje su pretukli imaju po 20 godina najviše. Bilo je strašno gledati ih onako razbacane po putu i uplakane, kazao je za Informer jedan od očevidaca.

MUP još uvek nije dao zvaničan izveštaj o ovom incidentu, mada se navodi da povređeni nisu u životnoj opasnosti.

0
0
18 Komentara
  1. Po plusevima i minusima na komentarima se vidi bolest koju je posadio veliki mag Dulo. Pa zar je moguće da neko podržava prebijanje?! Ovakvim ‚‚junacima‚‚ i njihovom sledbenicima želim da se što pre desi 100 x gora stvar. Ajd navalite

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije bila TUCA nego kukavicko prebijanje , moze se nazvati i pravim imenom pokusaj ubistva , samo pukim slucajem nije neko stradao ,momci su imali srece>sta mislite daje neki odmomaka dobio jak udarac u gavu u kombiju i tamo ostao dalezi dok je goreo kombi….dalje nek misle oni sto su to kukavicki odradili .

    0
    0
    Odgovori
  3. Lepo kaže naš narod.? Kako sejete tako žanjete. Šta ste očekival.! Ako ste to radili.! Epa takn vam se vraća.! A to mora da prestane.! Opasna je to igra! Koja može da bude katastrofa.!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter