8
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ŠTIMAC: Sramota je da mene vređaju, ja sam ipak reprezentativac

Objavljeno: 15.12.16 u 13:49

Centar Bešiktaša ogorčen na uvredljivo skandiranje „grobara“ u dvorani „Aleksandar Nikolić“.
Partizan je sinoć pred 6.000 ljudi porazio turske crno-bele, posebnu pažnju navijača domaćih je skrenuo Vladimir Štimac, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde. Kako to obično biva, kada su u pitanju bivši košarkaši „večitih“, i navijači Partizana su ispoštovali tradiciju i Štimca „počastili“ uvredljivim uzvicima.

– Ma, navikao sam ja na uvrede. To je sramota, ja sam reprezentativac. Nema veze jesam li sam igrao za Crvenu zvezdu, sramota je da tako pričaju. Igrao sam za reprezentaciju, imao sam doprinos u osvajanju dve medalje… Naravno, razumem da bodre svoj tim, i svaka čast na tome. Međutim, preterali su, rekao je Vladimir Štimac.

Beogradski klub je dobio rezultatom 86:71, a srpski centar u ekipi Bešiktaša je bio jedan od najboljih na meču sa 15 ubačenih poena, međutim Štimac nije bio zadovoljan partijom protiv svog velikog rivala, štaviše označio je sebe kao glavnog krivca za neuspeh.

– Odigrali smo lošu utakmicu. Sto odsto sam kriv za poraz, jer nisam mogao da iznesem poslednju četvrtinu. Imam svoje probleme, zdravstvene prirode. Oduzimaju mi energiju. Tako da odgovornost za neuspeh potpuno preuzimam na sebe. Čestitam Partizanu na pobedi. Idemo dalje. Znamo koji su nam ciljevi, znamo šta smo i ko smo, zaključio je Štimac.

0
0
8 Komentara
  1. auuu vidi pantere kako se naljutio a mačvan,žoc,đorđević,bogdanović pa da ih ne nabrajamo dalje šta njima rade mi smo mila majka

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa šta njima to znači kad Srbija nije njihova reprezentacija,onî su kockasti. Pusti Štimac bagru i otpad to je šaka jada!

    0
    0
    Odgovori
  3. To su ipak samo navijaci, a sta bi da te reprezentativne kolege vrijeđaju i pjevaju podrugljive pjesme…moj Stimara…

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa i Bogdan Bogdanović je reprezentativac,pa mu tvoje Delije zvižde kada igra Fener protiv Cigana..Tako da ćuti i pokrij se usim.Ko gubi ima pravo da se ljuti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter