0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda u Surdulici, Partizan dočekuje Bešiktaš, Premijer liga za sladokusce

Objavljeno: 14.12.16 u 08:45

Danas će sportski program biti za svakog ponešto, najviše fudbala, ali gledaćemo i važan košarkaški meč u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Današnji dan proteći će u znaku Superlige Srbije, ali i Premijer lige. Od 16 časova na prvom kanalu ArenaSporta gledaćemo meč u Surdulici između Radnika i Crvene zvezde, dok će dva sata kasnije na istom kanalu biti duel sa ‘Karađorđa’ između Vojvodine i Čukaričkog.

Na istoj televiziji biće prenošen i košarkaški meč dana između Partizana i Bešiktaša u okviru devetog kola grupe E FIBA Lige šampiona. Ta utakmica u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ počinje od 20:30h i ko zna kada će se završiti, jer nas je Partizan navikao na neizvesne završnice i produžetke ove sezone.

U večešnjim satima na kanalima SportKluba ljubitelji Premijer lige će uživati u tri utakmice engleskog prvenstva. Od 20:45h ćemo pratiti duele Midlzbroa i Liverpula, kao i Sanderlenda i Čelsija, dok će od 21 sat početi susret između Kristal Palasa i Mančester junajteda.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter