3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ SMIRUJE GROBARE: Đurđević ostaje! Protiv Spartaka je ‘finale’ i moramo naći motivaciju (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.16 u 12:51

Uoči poslednje utakmice u 2016. godini, trener Partizana Marko Nikolić je najavio da je za Partizan meč protiv Spartaka ‘finale’.

U svom uvodnom izlaganju, Marko Nikolić je, kao i obično, analizirao igru Spartaka Ždrepčeve krvi, poslednjeg rivala Partizana u tekućoj godini.

– Naš narod ima izreku: ‘Konac delo krasi’. Jednostavno, sva energija i sve misli nas na Teleoptiku su usmerene da polusezonu privedemo kraju na najbolji način. Na tom putu nas čeka više nego neugodan protiv po Partizan, ekipa Spartaka iz Subotice. Oni su uvek umeli da pomrse račune Partizanu, čak i kada je bilo jako važno. Postoje statistički podaci da je taj tim ostvario mnogo više pobeda na gostima, nego na svom terenu. Od kako ih predvodi kolega iz Rusije, krasi ih disciplina i čvrstina u igri – rekao je Marko Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

– Od igrača Partizana očekujem da pronašu mentalnu i fizičku snagu da ovu utakmicu odigraju kao da je finaše, što i jeste, finale jesenjeg dela polusezone. Želimo da sa tom pobedom ostanemo u igri da sanjamo titulu i da bismo mogli da radimo za to na pripremama, moramo sutra da trijumfujemo – naglasio je strateg Partizana.

SAŠA ILIĆ NAJVESELIJI: Zavirite na snimanje novog Partizanovog hita! (VIDEO)

Nikolić je naglasio da će Uroš Đurđević sasvim sigurno ostati u Partizanu i na proletos.

– Ništa u životu nije 100 posto sigurno, ali pošto imam dobru komunikaciju sa njim, siguran sam da će biti tu. On zna da ovo nije prolazna stanica i da je ovo Partizan, koji mu je mnogo dao, a sada on mora da mu vrati. Nema potrebu da reaguje na prvu ponudu koja dođe, on sigurno ostaje, ali za ostale ćemo da vidimo – istakao je Nikolić.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

3 Komentara

  1. komentar nikolica vise govori o nikolicu nego o djurdjevic. nikolic he cvrsto resen da naoravi nedto u svojoj karijeri vrhunsko I to se iz svake njegove izjave vidi.da bi imao rezultate Mora da IMA I igrace..tako da milenkovic..Everton..leandro..I djurdjevic su priioriteti za to vrhunsko. on CE traziti dodatnu selekciju za leto I to sada da uigrava.dokaskom tavambe I Jo’s jednog stopera mogao bi da naoravi kicmu Tina za leto. treba nesto I orodati da bi se mirnije zivelo.verujem nikolicu I ilijevu a I upravi da CE naoraviti iskorak.

    0
    0
    Odgovori
  2. VERA U TEBE, Marko KRALJevic ponovo, JAKKKO protiv turske okupacije !!! IDEMOOO GROBARIII, JUGGG PROTIV SEVERAAA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter