2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ‘KRPI’ SASTAV: Božović ponovo menja golmana, šestorica ostala u Beogradu

Objavljeno: 13.12.16 u 23:13

Biće vrlo zanimljivo šta Crvenu zvezdu čeka sutra od 16 časova protiv Radnika u Surdulici.

U jeku priča oko odlaska Miodraga Božovića sa klupe Crvene zvezde, kao i najavljenih transfera Huga Vijeire, Tomasa Fibela, Pabla Moučea, pa možda čak i Mičela Donalda i Damijana Le Taleka, crveno-beli će sutra od 16 sati gostovati Radniku u Surdulici u poslednjem meču u 2016. godini.

ZBUNJUJUĆE: Donald i Le Talek su zabrinuli Delije ovom porukom (FOTO)

Miodrag Božović je na put poveo 18 igrača koji će biti u konkurenciji za sastav. Među njima nema golmana Filipa Manojlovića, pa će na gol stati ili Damir Kahriman ili Nemanja Supić.

Neće biti ni od ranije povređenih Zorana Rendulića, Aleksandra Lukovića i Huga Vijeire, kao i suspendovanih Mičela Donalda i Džona Ruiza.

EKSKLUZIVNO: Božović održao sastanak sa Terzićem, ishod razgovora nikako se neće dopasti Delijama!

Šansu da budu u konkureciji za tim su dobili napadač Stefan Ilić i bek Stefan Milošević, koji su letos stigli u Crvenu zvezdu. Videćemo za kakvu će se kombinaciju odlučiti Miodrag Božović.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Golmani: Damir Kahriman, Nemanja Supić;

Defanzivci: Marko Petković, Miloš Cvetković, Tomas Fibel, Damjan Le Talek, Miloš Stojanović, Dušan Anđelković, Stefan Milošević;

Veznjaci: Uroš Račić, Marko Poletanović, Andrija Luković, Gelor Kanga, Srđan Plavšić, Slavoljub Srnić;

Napadači: Predrag Sikimić, Petar Orlandić, Stefan Ilić.

[/stextbox]

 

0
0
2 Komentara
  1. @URKE32 JE UZ MUCEA POKRENUO DOMINO EFEKATTT
    Da mi je znati na čemu su ovi groBari od ranog jutra…Izgleda ih nije još uvek otreznio onaj sibirski minus od prošle sezone na -32. Izgleda je da je nešto toplije na -6 pa su malo živnuli.Ali ona prava, oštra Sibirska zima tek sledi.Sportski pozdrav!

    0
    0
    Odgovori
  2. ‘Krpljenje’ TOG sastava je nebitno, vec ‘onaj’ sastav 3+1 u crnoj opremi, oni njega“KRPE“, posto je sada i sudij. trojka (+1) pod lupom Uefe, skrenuo je MOUCE PAZNJU NA POGUBNU PO KLUBSKU KASU ‘KOMBINATORIKU’ ABOL. KADRA I JACApA IZ MOJKOVCA..a URKE32 JE SAMO DODAO tj. DOSOLIO NA ‘ZIVU RANU’ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter