0
Evrokup

SPORT NA TV: Premijer liga i Čempionšip spašavaju dosadni utorak, tu su i Cibona i Mega

Objavljeno: 13.12.16 u 08:45

Danas nije preterano raskošan sportski dan na domaćim TV stanicama.
Što se fudbala tiče, centralni događaji će se dešavati u Engleskoj gde se igraju dve utakmice prvog i jedna drugog ranga. Od 20.45 na Sport klubu je možete pratiti utakmicu Evertona i Arsenala, dok će na trećem kanalu te televizije u istom terminu biti prikazan meč Bornmut – Lester. Za fanove nišeg stepena u „kolevci fudbala“, meč Norič i Aston Vila će se takođe prenositi u terminu 20.45.

DUel francuskog Liga kupa između Sošoa i Marseja će se prenositi na Areni 3 koja će se danas ipak skoncentrisati na košarku. U 20.30 je na Areni sport 1 svakako najzanimljiviji duel u Ligi šampiona danas, između Cibone i Mege.

Za ljubitelje drugih sportova, Arena će od 17 i 19 časova prenositi SEHA ligu, kao i duel Čikaga i Njujork Rendžersa u NHL ligi od 1 iza ponoći. Dok će Sport klub 1 u 17 časova prenositi Ligu šampiona za žene u odbojci, duel Dinamo Krasnodara i Arsenala.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter