5
Evrokup

FOTO: STARSPORT

KAKO ĆETE SAD TURCI: Neće biti lako protiv Novice ’ubice’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.16 u 11:04

Partizan i Bešiktaš sutra od 20.30 igraju meč u Ligi šampiona.
Velika razlika u odnosu na prvu utakmicu u kojoj je turski tim slavio jeste što će se ovoga puta u ekipi Partizana naći Novica Veličković koji je propustio duel u Istanbulu.

Miljenik „grobara“ je ove sezone standardno dobar u evroposkom takmičenju sa skoro 11 poena u proseku i 6,4 skokova po meču. Kalibar je igrača koji će moći da nadmudri Vladimira Štimca i njegove visoke saigrače u napadu kao i parira odličnim skakačima Bešiktaša.

(Izvor: YouTube/Basketball Champions League)

U poslednjem duelu u Ligi šampiona, Veličković je bio junak pobede nad Ludvigzburgom sa 21 poenom i 10 skokova te će Turci očekivano u Beograd doći znatno oprezniji.

Bešiktaš je trenutno prvi sa samo jednim porazom u grupi E, dok je srpski predstavnik na petoj poziciji sa po četiri pobede i poraza.

(Izvor: YouTube/Basketball Champions League)

0
0
5 Komentara
  1. ..kako..?? NIKAKO, k’o i njihovi zaostali kraci u Srb. .!. XXAAXXAA .!. Ko neveruje, neka pita, ako ima neki ‘svedok’ tj. ‘preziveli’ iz ONEEE zVEZDE, u sta cisto sumnjammmm, SVI SU AD AK.K.K.TAAA, ARHIVIRANIII ZAUVEKKK .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter