3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLATKO-GORKI SASTAV: Dva imena koja raduju i jedno koje će itekako rastužiti zvezdaše (SASTAVI)

Objavljeno: 10.12.16 u 17:45

Crvena zvezda želi da se pobedom u meču 20. kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša oprosti od Beograda do prolećnog dela sezone, a trener Miodrag Božović je izveo, po mnogima, verovatno i najjači sastav.

Navijači Zvezde konačno će imati priliku da na terenu vide Gelora Kangu, koji se vraća nakon dvomesečne pauze prouzrokovane povredom na susretu sa Čukaričkim. Kako je forma crveno-belih u osetnom padu u poslednje vreme, a utisak je da upravo nedostaje jedan klasičan plejmejker, na Kangi je da opravda epitet velikog pojačanja i igri Zvezde vrati lepršavost po kojoj je tim sa Marakane bio poznat prošle sezone.

Pored njega, u početnih jedanaest našao se i Srđan Plavšić, i to samo devet dana nakon što je protiv Mladosti iz Lučana doživeo na prvi mah veoma tešku povredu, za koju se, na sreću po Zvezdu, ispostavilo da nije toliko strašna.

Ipak, možda će navijačima najžalije biti to što neće dobiti priliku da se na pravi način oproste od doskorašnjeg ljubimca i jednog od najboljih stranaca u istoriji kluba, Huga Vijeire, pošto se njegovo ime ne nalazi među 18 fudbalera odabranih za ovaj meč.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SASTAVI:

CRVENA ZVEZDA: Manojlović – Petković, Le Talek, Fibel, Anđelković – Poletanović, Donald, Kanga, Ruiz, Plavšić – Sikimić
Klupa: Supić, Račić, Cvetković, Stojanović, Srnić, Ristić, Orlandić

RADNIČKI: Bajić – Petrović, Bulatović. Stanković, Radivojević – Arsić, Stanojević, A. Jovanović, Stojanović, Mrkić – Pavkov.
Klupa: Konovalov, Ignjatović, Živković, Kartal, Apostolović, Jovanović, Mitrović.

[/stextbox]

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter