8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Kruna se stavlja na kraju!

Objavljeno: 09.12.16 u 14:21

Uoči utakmice protiv Čukaričkog trener Partizana Marko Nikolić je dodatno povećao oprez i motivaciju, jer je do kraja jeseni ostalo još samo dva kola.

Fudbaleri Partizana derbi protiv Čukaričkog na Banovom brdu (nedelja, 16:30h) dočekuju u dobrom raspoloženju i sa 13 pobeda u poslednjih 15 utakmica. To je istakao i strateg tima iz Humske, na današnjoj konferenciji za medije.

– Ulazimo u sam finiš prvenstva, ostalo je još šest takmičarskih dana i dve utakmice. Prva je Čukarički na Banovom brdu, imamo kvalitetnu seriju iza nas, ali krunu moramo da stavimo na kraju. Moramo da igramo kao što smo igrali u prethodnom periodu – počeo je izlaganje na konferenciji za medije trener Partizana Marko Nikolić.

Nikolić je ukratko analizirao sledećeg protvnika.

– Sa druge strane se nalazi Čukarički, koji zaslužuje sve pohvale za rezultate u poslednjih nekoliko godina, od kada ih vodi sadašnji vlasnik. Došlo je do nekih promena i kod njih ove sezone, malo značajnijih, što je normalno jer su neki igrači iskakali svojim igrama. Današnji tim Čukaričkog je sastavljen od nekoliko iskusnih igrača, kao što su: Pjasentin, Jevtović, zaštitni znak Igor Matić, a tu su i mladi igrači poput Kajovića, Mašovića… – istakao je Nikolić.

I VAZURA SE UMEŠAO U ‘SAGU LEONARDO‘: Ko ‘prebaci‘ klauzulu, vodi Brazilca

Trener crno-belih smatra da će i teren uticati na ishod, te da se baš za njega i spremaju igrači ‘parnog valjka’.

– Jutros smo trenirali na zaleđenom terenu, a vrlo verovatno ćemo i sutra igrati na takvom terenu. Niko ne želi više pobedu od nas i niko nije motivisaniji od nas.Iako je relativno hladno vreme, očekujem da se stadion ispuni, pre svega od strane navijača Partizana – poručio je Nikolić.

– Zdravstveno stanje je odlično, svi su zdravi i spremni za utakmicu. Nema suspendovanih, osim Stevanovića, koga sam već skinuo sa spiska igrača za ovu polusezonu. Žao mi je njeogive povrede, posebno jer se uvek žrtvuje za tim, iako igra na poziciji gde je često prisutan egoizam. Nekome možda to promiče van terena, ali puno znači za tim i odrađuje svoj posao. Mnogo će nam nedostajati – zaključio je konferenciju Marko Nikolić.

0
0

8 Komentara

  1. Opet se blize izbori na svim nivoima u Aprilu 2017,pa ako Bog da SNS ce izgubiti izbore.Ako ode ovi sto guraju komsinicu najmocniji covek u Srbiji itd…Realno Partizan je najbolji to se da primetiti na derbiju ako ne posalju Glodjovica i Mazica da pokradu Partizan.Nek dovedu najbolje evropske sudije a mogu i na ostale meceve jer je Partizan u skoro svim utakmicama JSL ostecen a zvezda nagradjivana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Marko KRALJevic i kako drugacije, nego da KRUNA ide uz njega i FKP, sigurno nece kod aboliranih musa kesedzijaaa i onog milovog pajaca.!. XXAAXXAA .!. SVAKI KRALJ IMA SVOJU DVORSKU DALEBUUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Možda kruna ide uz njega , ali ne na njegovu glavu . Pa on je taj kako ti pišeš dvorska „dalabu“ , a ti si naš pajac i klovn.

      0
      0
      Odgovori
  3. Marko KRALJevic i kako drugacije, nego da KRUNA ide uz njega i FKP, sigurno nece kod aboliranih musa kesedzijaaa i onog milovog pajaca.!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. Marko KRALJevic i kako drugacije, nego da KRUNA ide uz njega i FKP, sigurno nece kod aboliranih musa kesedzijaaa .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter