9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

JUČE TUŽBE, DANAS POVREDE: Trojica važnih igrača Partizana zadaju glavobolju Džikiću

Objavljeno: 09.12.16 u 18:25

Partizan bi protiv Igokee sutra od 21 sat mogao da bude žestoko oslabljen.

Košarkaši Partizana sutra uveče igraju protiv Igokee meč 13. kola regionalne ABA lige u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Dan pred utakmicu trening je pokazao da je kadrovska slika crno-belih daleko od najbolje.

DŽIKIĆ UPOZORAVA: Igokea nema ‘obaveza’ u Evropi, posebno dobro igraju protiv najboljih

Naime, osim već nekoliko nedelja povređenog Đorđa Majstorovića, probleme sa povredama imaju i kapiten Novica Veličković, Uroš Luković i Branislav Ratkovica.

– Zdravstveni bilten nije baš najbolji. Posle Ludvigzburga, centarski tandem, Veličković i Luković, nije trenirao, a i Ratkovica je rovit, Majstorović je već duže van trenažnog procesa sa ekipom. Ima rupturu, pa smo imali 11 igrača na treningu – rekao je trener Partizana Aleksandar Džikić za ‘Blic’.

Ukoliko Veličković i Luković ne budu igrali to bi moglo da bude pogubno za Partizan, pošto bi se u rotaciji na ‘petici’ ostalo samo na Milošu Koprivici, i eventualno Stefanu Birčeviću, koji je daleko bliži poziciji krilnog centra.

0
0
9 Komentara
    • Primećujemo da je centar došao i koliko se upumpavaju pare,da se igračima do sada,isplatila samo jedna plata od letos.Koji ste vi spineri i obmanjivači javnosti,strašno.Vi ste dobili nekoliko puta više para od države u ovoj sezoni,šabane.

      0
      0
      Odgovori
  1. Ovo je izgubilo svski smisao ovaj vise kuka od Duloa a igrace mu svi .Neznam sta mu to znaci ali pred svaku utakmicu kuka o povredama i kao da igra protiv Klivlenda

    0
    0
    Odgovori
  2. Zaigrala mečka i pred vašim vratima ahahahaha karma je mama. Aj jednu zahvalnicu premijeru da pošalje pare za pojačanje ahahahah.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter