12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’: Zvezda kupuje sportski kompleks za pet miliona evra, evo i gde… (FOTO)

Objavljeno: 08.12.16 u 09:50

Crvena zvezda bi uskoro kao i Partizan mogla da dobije svoj sportski kompleks u kome bi trenirao prvi tim i bio u karantinu.

Verovali ili ne, ali Crvena zvezda dobija svoj ‘Zemunelo’. Tačnije Kovilovo. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je za Informer da je planirano da Crvena zvezda kupi hotel Prezident i sve prateće objekte oko njega. Od tog Sportskog centra bi se napravila nova baza za fudbalere tog kluba. Cena je između četiri i pet miliona evra. Razlog zbog kog se SC Kovilovo i hotel Prezident prodaju jeste dug od 43 miliona dinara.

– Hoćemo da ga kupimo jer mu je sada cena ispod tržišne vrednosti. Računamo da sa četiri-pet miliona evra Zvezda može da postane vlasnik celog kompleksa. Naši advokati već duže vreme razmatraju situaciju tamo i iz mnogo razloga nam odgovara. Ukoliko se dogovorimo sa vlasnicima rado ćemo da kupimo kompleks – rekao je Zvezdan Terzić za Informer.

FOTO: Lobi-info
FOTO: Lobi-info

On je objasnio i odakle će Crvena zvezda povući sredstva za kupovinu objekata u Kovilovu koji sadrže savršene fudbalske terene.

– Zvezda je u najvećoj meri smanjila dug oslanjajući se na decu iz sopstvenog pogona. Da bi klub nastavio tako i da bi jednom počeo da živi pristojno mora da unapredi omladinsku školu. Onda je valjda i logično da smemo da se zadužimo još četiri-pet miliona za infrastrukturu. Samo tako možemo napraviti jednu od najboljih omladinskih škola u Evropi.

FOTO: Lobi-info
FOTO: Lobi-info

Zvezdan Terzić je na kraju objasnio zašto je Kovilovo najbolji izbor.

– Kovilovo nam najviše odgovara jer je objekat 80 odsto sređen. Moralo bi malo da se uloži i odmah bismo mogli da se uselimo. Za svaki drugi prostor prošlo bi mnogo od kupovine do useljenja – zaključio je Terzić.

0
0
12 Komentara
  1. Istina ili ne, vi smesni glodari mozete samo da se TRESKATE O BETON od muke i zavisti, i tako od svog nastajanja, znate vec gde…

    0
    0
    Odgovori
  2. steta sto se drzava ne pozabavi malo zvezdom i partizanom…kako mogu da dozvole da se klib koji je u dugovima i pred gasenjem jos vise zaduzuje…a trebalo bi pogledati i sva poslovanja partizana, posto su u doba najvece inflacije bez nekih ranijih prihoda uspeli da izgrade zemunelo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter