0
Evrokup

FOTO: Besiktas twitter

FIBA LŠ: Jedan tim se izdvojio u grupi Partizana, Štimac srušio Šarloa

Objavljeno: 07.12.16 u 20:44

Odigrano je kompletno 8. kolo u E grupi FIBA Lige šampiona u kojoj se nalazi i srpski predstavnik Partizan.

Jasno je ko dan da u ovoj grupi može svako svakog da dobije, tačnije samo jedan tim se izdvojio, a to je Bešiktaš. Turski tim je u Istanbulu večeras savladao tesno Šarloa 68:66 u veoma čudnom meču.

Naime, Šarloa je dobio prve dve četvrtine i na odmor je otišao sa prednošću 40:35. Onda je usledila fenomenalna partija Bešiktaša koji treću deonicu dobio 24:8. Potom je belgijski tim u poslednjih deset minuta spustio Turke na devet poena i slavio 18:9, ali nije uspeo da slavi u neizvesnoj završnici.

Lider Bešiktaša u pobedi bio je srpski as Vladimir Štimac sa 11 poena i 18 skokova, to jest indeksom uspešnosti ‘plus 26’. Sa druge strane Iaročević je ubacio devet poena.

Bešiktaš je sada prvi u grupi sa 15 osvojenih bodova, Šarloa je sada sedmi sa 11 bodova, samo jednim manje od petoplasiranog Partizana. Sledeći rival crno-belih u dvorani ‘Aleksadnar Nikloić’ je Bešiktaš.

U ostalim mečevima E grupe Zelen Gora je bila bola od Sasarija 81:78, dok je AEK lako izašao na kraj sa Solnokom u Mađarskoj 89:76.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter