1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

LEP GEST ZVEZDE: Crveno-beli odlučili da obraduju navijače

Objavljeno: 05.12.16 u 14:13

Crvena zvezda u subotu od 18 časova igra utakmicu 20. kola šampionata Srbije na svom terenu, a protivnik je tim Radničkog iz Niša.

Kako bi u lepom ambijentu, i pred što većim brojem navijača, završili godinu na svom stadionu, uprava kluba sa Marakane je odlučila da za ovaj susret otvori kapije, pa će ulaz biti besplatan:

„Uskoro ćemo iza sebe ostaviti godinu u kojoj je Crvena zvezda osvojila još jednu šampionsku titulu. Godinu u kojoj je naš klub bio najefikasnija ekipa u Srbiji. Ostavićemo iza sebe godinu u kojoj je viđeno mnoštvo lepih poteza, atraktivnih golova, serijâ pobeda.

Poslednja utakmica u 2016. godini koja će biti igrana na stadionu „Rajko Mitić“ biće duel između šampiona Srbije Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. Ujedno, ovo će biti i utakmica na kojoj će Crvena zvezda proslaviti jesenju titulu. Upravo iz ovih razloga, odlučeno je da 10. decembra kapije našeg stadiona budu otvorene za sve navijače, kako bi pozdravili fudbalere koji su izneli najveći teret ove jeseni, a pred tromesečnu pauzu tokom kojih neće biti utakmica na najvećem srpskom stadionu.

Prethodne godine je takođe u poslednjoj jesenjoj utakmici na Marakani bio besplatan ulaz, i ovaj sada već tradicionalni gest kluba doprineće još boljoj atmosferi na stadionu pred odlazak na zimsku pauzu.

Vidimo se na Marakani!“, stoji u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter