11
Evropske lige

BURA U HRVATSKOJ: Marko Vešović psovao ‘sve po spisku’, nije mogao da se suzdrži žestokih reči! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.16 u 11:10

Prilično vulgaran ispad bivšeg fudbalera Crvene zvezde, a sada Rijeke posle derbija na ‘Maksimiru’ i boda protiv zagrebačkog Dinama.

Crnogorski reprezentativac i već nekoliko godina desni bek Rijeke, Marko Vešović, napravio je svojevrstan incident u Zagrebu posle utakmice sa Dinamom na ‘Maksimiru’.

Vešović je rezigniran suđenjem u derbiju kola hrvatskog šampionata osuo paljbu po arbitraži, ali i po novinarima kojima je se prvo obratio vrlo vulgarnim rečima, koje prenosi hrvatski portal ’24sata.hr’.

– Napišite da je Rijeka prva, j…m vam sve da vam j…m! – urlao je Vešović na prisutne novinare u miks zoni ‘Maksimira’.

SIVIĆ NAŠAO POJAČANJE: Među ‘orliće’ stiže zaboravljeno dete Partizana (VIDEO)

U ‘zvaničnoj’ izjavi se malo pribrao, ali se i dalje osećalo njegovo veliko nezadovoljstvo suđenjem.

– Rijeka uvek igra pošteno. Mi smo ovaj klub dostojanstveno i pošteno prezentovali u Evropi. A ovde je sve drugačije. Sve ste videli, svi ste pametni. Nismo deca. To svi vide kako u Hrvatskoj, tako i u Evropi. Ako je nekome cilj da jedan tim bude prvi, neka nam to kažu, pa da drugi timovi mogu da igraju svoju ligu – naveo je Vešović.

(Izvor: youtube / SportNedjeljom emisija)

0
0
11 Komentara
  1. Kompleksaši grobarski su plakali kada je Crvena Zvezda osvojila Kup Šampiona …Umesto da se raduju što je iz Srbije neko postigao tako veliki rezultat oni su kao i uvek vođeni mržnjom koju su im usadili oni autošovinisti i purgerski gadovi koji su jedni od osnivača Partizana …Plakali su od besa i muke …Ova tupsončina grobarska i iskopleksirana što se javlja jasno dokazuje te veze grobarske i purgerske pa reaguje uvek kada se negde pojavi bilo koji oblik koji podseća na Crvenu Zvezdu…U ovom slučaju Vešović koji je pre Rijeke igrao za Crvenu Zvezdu…Srbija je imala u svom Fudbalskom Savezu dugo godina na čelu te partizanovce grobare i svi smo svedoci rezultata koje je imala Selekcija Srbije …Znači pretvorili su nas u reprezentaciju koja ne može nikoga da pobedi i sve vreme su držali tu grobarsku mučnu atmosferu…Evo vidimo kako je uklonjen onaj raspali grobar lopina reprezentacija je sve bolja i u kvalifikacijama za sada stoji vrlo dobro…Posebno je pozitivno što se primećuje dobra atmosfera u timu i što je sama igra tima sve bolja….Sa grobarima nikad sreće niko nije imao…Purgeri su takođe odbojna masa u kojoj se mešetari…Rijeka mora da prekine te rabote koje se događaju predugo u hrvatskom fudbalu…To je nenormalno…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako se cigani tako lako vredjaju kada neko kaze za ovu zemlju da je Smrdija i da u njoj vladaju neki cudni zakoni. Pa gospodo branitelji i stubovi Srpstva, jeste li vi oni isti sto su fudbalsku reprezentaciju izbacili iz kvalifikacija u Djenovi? Jeste li vi oni sto su u skandaloznom porazu od Estonije u Beogradu vredjali i prozivali golmana te iste Srbije 90 minuta i radovali se kada je pogresio kod gola? Jeste li vi oni koji su do prosle godine bojkotovali utakmice te iste Srbije samo zbog frustracija prema Toletu Karadzicu i zbog njega se radovali svakom porazu zemlje ciji ste stub i koju toliko volite? Jeste li vi isti oni koji se kunu u coveka koji se obogatio na stanovima koji su trebali da budu napravljeni Srbima na severu Kosmeta i skandirate mu ime gde god se pojavite, nema veze sto je i Kosovo uz zvezdu jedan od stubova srpstva? Zbog takvih Srba mozda i treba da nas zovu Smrdija.

    0
    0
    Odgovori
    • AUUU Ivane, zabijas im ..i u mozak i u pedu, uvek sam govorio da nije stvar u kvantitetu, vec u kvalitetu, koji ti brate posedujes, samo nastavi da ih i dalje .. .!. XXAAXXAA .!. Bravo majstore !!!

      0
      0
      Odgovori
      • Čega se pametan stidi , time se budala ponosi . Ako ti spodobo misliš(ne znam čime), da je komentar koji je napisao ivan , „kvalitetan“, onda si i ti „nebrušeni dijamant“ .

        0
        0
        Odgovori
  3. Smrdija kazes??? A i tvoj rodjak GdK nije nesto raspolozen najbolje…izgleda vama hrvati bas po glavi skacu i vi pobudalite, steta sto takvoj bolesti leka nema. Jadni li ste…

    0
    0
    Odgovori
    • Stoko vatikanska , beži onda u svoju , ako je ovo smrdija . J..o te ujka njofra i tebe i tvoje istomišljenike , vas treba sve u ludaru !!!!

      0
      0
      Odgovori
      • PRVO VI, kada se vratite u matici vam TURSKU, onda tek moze sve ostalo da se razmatra..

        0
        0
        Odgovori
        • Zvezda nema nikakve veze sa Turskom dok ste vi osnovani u Hrvatskoj i to vas najviše boli.Mislite da će 1000 puta izgovorena laž da postane istina ali ste se zeznuli,istina je jedna.

          0
          0
  4. .!. XXAAXXAA .!. Crvena narikaca, ostala mu stara navika iz kukanja, dugooo je TO iskustvo sicao i ucio u sramnom crvenom fk s’ MRAKane .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter