2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEPE VESTI SA MARAKANE: Zvezda uskoro mnogo jača

Objavljeno: 03.12.16 u 21:09

Nakon što su prethodnih nekoliko nedelja sastav Crvene zvezde krojili lekarski izveštaji, a trener Miodrag Božović bio prinuđen da kombinuje sa omladincima, stiže i jedna dobra vest za navijače Crvene zvezde.

Kako je HotSport ranije najavio, Gelor Kanga je posle više od mesec dana ponovo u pogonu ekipe, nakon što je, posle lečenja, u petak stigao u Beograd. Sada je na treneru Božoviću da odluči kada će se Gabonac naći u sastavu za zvanične mečeve.

Pored njega, treninzima se vratio i drugi stranac u dresu Zvezde, Džon Ruiz, i za njega je moguće da će sutra već protiv Voždovca izaći na teren, makar kao džoker, sa klupe.

Takođe, očekuje se da od početka na terenu bude Mihailo Ristić, dok je jedna od lepših vesti i to da je Srđan Plavšić, koji je protiv Mladosti iz Lučana na stadionu „Rajko Mitić“ pošteno preplašio navijače Zvezde, ponovo na terenu, i već je počeo da radi sa ekipom.

Susret je na programu sutra od 13 časova na stadionu Voždovca.

 

0
0
2 Komentara
  1. Čim je uplaćena lova na račun,pojedinci su ozdravili i vratili se u klub.Neka hvala,neka se leče do kraja polusezone a posle put pod noge i da ih ne vidimo u svetinju.Bolje i naši klinci da voljom i željom da igraju nego igrači koji nisu nikakva prevaga a skupo su plaćeni.Ruiz ne zaslužuje ni klupu i biće sramota ako danas počne utakmicu,dok Kanga jedini ima kvalitet ali kao čovek je diskutabilan,sa svojim karakterom a takvi nisu za Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter