6
Domaći fudbal

SLS: Zvezda nije uspela, veliki kiks crveno-belih koji će slaviti i Partizan i Vojvodina (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.16 u 20:05

Crvena zvezda je imala priliku da stigne do veoma značajne pobede protiv Mladosti iz Lučana, ali je utakmica 18. kola Superlige, koju su obeležile povrede dva izuzetno bitna igrača tima sa Marakane, završena rezultatom 2:2.

Pre početka susreta održan je minut ćutanja, u slavu fudbalera Šapekoensea, koji su nastradali u avionskoj nesreći na putu ka Kolumbiji, gde je trebalo da bude odigran prvi susret finala Kopa Sudamerikana, protiv Atletiko Nacionala.

Zvezda je bolje otvorila susret, imali cu crveno-beli prvi priliku preko Orlandića, ali nisu uspeli da stignu do gola.

ZVEZDA-MLADOST__5
FOTO: STARSPORT

Nedugo potom, u 11. minutu povela je Mladost preko Saše Jovanovića, koji je iskoristio sjajnu asistenciju Golubovića, i uspeo da dovede Lučance do prednosti.

Usledili su pokušaji Zvezde, probao je Poletanović iz slobodnog udarca, ali je rezultat bio bez promene.

ZVEZDA-MLADOST__7

Imao je Jovanović nakon toga još jednu priliku u 25. minutu, da bi Orlandić odmah zatim loše procenio loptu Plavšića i propustio priliku da donese poravnanje.

Ipak, u 35. minutu, Dušan Anđelković je napravio pravi dar-mar u odbrani Mladosti, iskoristio prazan prostor i desnom nogom postigao jedan od lepših golova ove sezone.

ZVEZDA-MLADOST__11

U drugom poluvremenu dva velika peha za Crvenu zvezdu. Prvo je Srđan Plavšić, nakon divljačkog starta Milosavljevića, morao da bude prevežen u bolnicu, ali je to crveno-belima donelo dodatni elan, pa su poveli golom Orlandića u 54. minutu, koji je i sam morao da bude zamenjen.

ZVEZDA-MLADOST__14
FOTO: STARSPORT

ZVEZDA-MLADOST__13

No, u 69. minutu Mladost je stigla do drugog gola preko Radivojevića, što su do kraja Lučanci i sačuvali.

(Youtube/DELIJENAVIJANJE1989)

Ovaj remi će najviše obradovati navijače i igrače Partizana i Vojvodine, koji su ostali na samo šest bodova zaostatka u odnosu na tim sa Marakane.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

CRVENA ZVEZDA – MLADOST LUČANI 2:2 (1:1)
(Anđelković 35, Orlandić 54 – Jovanović 11, Radivojević 69)

Stadion: Rajko Mitić
Gledalaca: oko 1.500
Sudije: Nemanja Petković, Ivica Stojanović, Oliver Petrović.
Kartoni: Milošević 36, Milosavljević 47, Milosavljević 50 (crveni), Donald 82

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Manojlović – Petković, Fibel, Le Talek, Anđelković – Donald, Račić (od 76. Luković) – Poletanović, Plavšić (od 53. Adžić), Srnić – Orlandić (od 61. Sikimić). 

MLADOST (4-3-3):  Krznarić – Andrić, Milošević, Šatara, Protić – Golubović, Tumbasević, Radivojević (od 74. Saničanin) – Jovanović (od 90+4 Mišel), Milosavljević, Bojović.

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

0
0
6 Komentara
  1. Meni vi novinari niste jasni …sta je promenjeno na tabeli od pre 3 nedelje i danas…NISTA ali vama treba neka glupost da bi pljuvali po ZVezdi….Imali ste 0-0 u sredu i o tome nista nistwe napislai…Danas kao da je Zvezda izgubila ane igrala nereseno.Ni red da neko napise o sramnoj izjavi trenera Milovanovica na kraju kada je rekao da se njegov igrac “okliznuo“ i malo zakacio Plavsica…a njegov igrac sa dve noge u nogu Plavsica i jos dobije samo zuti karton…niko da napise da je Zvezda ostecena za cist penal…ni red o tome.Svima je jasno sta se u novanrskom brlogu Srbije desava!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da nije sklanjalica i Partizan i Vojvodina bi bili na vrhu 10 bodova ispqpd ovog smesnog tima a Napredak bh bio treci. Utakmica u koritu trajala 100 minuta. Smehotres.

    0
    0
    Odgovori
  3. Gdk sa promenjenim NIKOM , zgubidan u 4 zida, pošto ideš samo do klonje da sereš i pišaš jer drugo ne znaš. Zamlato, samosmeh je čudo, reci svojima da odu po uput pa pravac u odgovarajuću ustanovu.

    0
    0
    Odgovori
    • Majmune…kao prvo lavor je tvoj JNA…a stadion Rajko Mitic izgleda kao bar 300 stadiona na svetu….pod dva daleko ste vi od zvezde i bicete jos dalje…pod tri igrao se 97 minuta 3 zbog izmena i samo 4 zbog onog pokusaja loma noge Plavica od igraca ili ti drvosece iz lucana.Jel ima jos nesto…magarce kompleksaski!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter