2
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Jagodina v Crvena Zvezda Srdjan Plavsic celebrates the goal Jagodina, 18.09.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

BOŽOVIĆ HRABRO: Adžić na klupi, u ‘vatru’ ubačen jedan od ‘bisera’ Zvezde, promena i u napadu (FOTO)

Objavljeno: 01.12.16 u 17:10

Crvena zvezda i Mladost iz Lučana od 18 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ zatvaraju 18. kolo Superlige Srbije.

Posle pobedonosnog gola protiv Metalca, Luka Adžić je ostao na klupi protiv Mladosti, ali će u prvih 11 zaigrati talentovani Račić.

Takođe, došlo je do promene i u samom napadu Crvene zvezde, gde će igrati Petar Orlandić, umesto Predraga Sikimića koji je ostao na klupi.

0
0
2 Komentara
  1. Fk „Cirkusanti“ drzim vas u saci, pa u koju vatru, kada ni lozaca nemate, struju decenijama ne placate, a ovamo se ku…rcite i novac prosite .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Gdk sa promenjenim NIKOM , lepo neka ti neko uključi televizor u tvoja 4 zida pronađe utakmicu na tv, neka ti donesu grickalice i sokić pošto ideš samo do klonje da sereš i pišaš jer drugo ne znaš. Zamlato, samosmeh je čudo, reci svojima da odu po uput pa pravac u odgovarajuću ustanovu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter