7
Domaći fudbal

VEST PRED MLADOST: Božović sprema tri promene, one će sigurno obradovati Delije…

Objavljeno: 30.11.16 u 09:55

Crvena zvezda u četvrtak sa početkom u 18 časova igra meč 18. kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana, a šefa stručnog štaba crveno-belih brine veliki broj povređenih igrača.

Miodrag Božović ne može da računa na povređene igrače koje već duže vreme predvodi Gelor Kanga, a kome su se u ‘bolnici’ pridružili Zoran Rendulić, Aleksandar Luković, Džon Ruiz i Mihailo Ristić. Tako će Grof pred meč sa veoma nezgodnim protivnikom morati da šansu pruži mlađim igračima.

HOTSPORT ANALIZA: Od hoćemo ‘crnce na teren’ do pustite Zvezdinu decu (VIDEO) (ANKETA)

Najveći problem je sredina terena gde je u Milanovcu umesto Kange igrao Ristić, ali kako se i on povredio šansu će dobiti jedan od omladinaca. Sada je samo pitanje da li će se u startnih 11 naći Uroš Račić ili junak pobede nad Metalcem Luka Adžić.

Do promena bi moglo da dođe i u odbrani, te bi ‘zalutalog’ Fibela mogao da zameni Adam Mičel. U napadu će najverovatnije ostati Predrag Sikimić, mada postoje nagoveštaji da bi šansu od prvog minuta mogao da dobije Petar Orlandić.

0
0
7 Komentara
  1. Nedavno nam cz dobila. Novog podpresednika inače gazdu AUTO ČAČKA.? Čovek pojasni kako zvezda vraća dugove. Za dve godine ništa sporno. Kad jutros ide vest na tv. Od Branka Kovačevića. Inače predsednika upravnog i nadzornog odbora u cz i Epsu. Kako eps od sada automobilma snabdeva škoda to jest Auto Čačak. E tako državni bankomat. Upumpava pare u DRŽAVNO MEZIMČE. MAŠALA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Grofe sve omladince pusti da igraju to si trebao i na ludogorecu da uradis jedino kanga donald i le talek od stranaca i da resimo dugove za 2 sezone

    0
    0
    Odgovori
  3. Mogu da igraju i osnovci iz škole jer je utakmica zatvorena nema brige sve do derbija dobijaju jer igra im je smešna jer cela srbija to vidi ali……….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter