5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRŠTAĆE NA ‘KARAĐORĐU’: Lalatović svim silama na Partizan, Nikolić prinudno menjao (SASTAVI)

Objavljeno: 30.11.16 u 17:10

Od 18 časova u Novom Sadu igra se derbi meč 18. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana. Evo i sastava pred taj duel.

Dva trenera odlučila su se, razumljivo, da na teren ‘Karađorđa’ od 18 časova izvedu najjače moguće sastave. Trener domaće ekipe Nenad Lalatović je izveo očekivan sastav koji će, deluje na prvi pogled, biti veoma ofanzivan.

Sa druge strane, Marko Nikolić je morao da napravi dve izmene. Umesto štopera Nikole Milenkovića igraće Bojan Ostojić, dok će zbog  suspenzije Uroša Đurđevića doći i do promene formacije.

U formaciji 4-2-3-1 kao krilni napadač će zaigrati Marko Janković, dok će jedini napadač biti Valeri Božinov.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Vojvodina – Partizan, 18h
18. kolo Superlige Srbije
Stadion ‘Karađorđe’
Glavni sudija: Danilo Grujić (Niš)
pomoćnici: Milovan Ristić (Beograd), Dalibor Đurđević (Kruševac)

Vojvodina: Kordić, Kovačević, Meleg, Puškarić, Paločević, Lakićević, Antić, Malbašić, Maksimović,  Jovančić, Trujić.
Klupa: Perić, Ašćerić, Planić, Babić.
Trener: Nenad Lalatović

Partizan: Kljajić, Vulićević, Balažic, Ostojić, Miletić, Jevtović, Everton, Leonardo, Janković, Stevanović Alen, Božinov.
Klupa: Stevanović Nemanja, Mihajlović, Bogosavac, Ilić, Radin, Đuričković, Kosović.
Trener: Marko Nikolić

[/stextbox]

 

0
0

5 Komentara

  1. Mislim da će Voša lako da dođe do povoljnog rezultata jer ima kvalitetnije igrače i trenera i ako sudije ne odrade svoje,kao protiv Napretka,da se tekma lagano privede kraju u njihovu korist,kao što je bilo i na JNA,početkom sezone.Očekujem da se to odradi na kontre,sa Trujićem i Malbašićem po bokovima,kojima će lopte kao na tacni davati Meleg i Paločević.

    0
    0
    Odgovori
  2. kako we vrsi oritisak ciganskih novinara pred utakmicu sa vojvodinom.izbacuju se afere radovic…zivkovic..coven demantuje lazi. ciganine se nave svim I svacim a to he originalan potpis vesica.on he tako svojevremeno pisao saopstenja I naoade na karadzica.Ali neka. predlazem uoravi oartizana da cvrsto I energicno drzi pravac rada koji he zacrtan.I sad he najbitnija utakmica sa vojvodinom ova saplitanja nece proci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter