4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KOLIKO ZVEZDA DUGUJE PRVOTIMCIMA? Zvezdaši mogu da odahnu!

Objavljeno: 29.11.16 u 17:55

Dug često zna da bude i zao drug po onoj narodnoj poslovici, ali kada su u pitanju igrači Crvene zvezde, njima kasne dve plate, tako da nema potrebe da se uključuje u Ljutice Bogdana alarm.

Fudbalski propis FIFA je jasan i glasi:

Ukoliko igrač nije dobio tri meseca za redom nijednu uplatu, može da podnese zahtev za raskid ugovora…

Postoji i period dodatne tolerancije za klubove od dve nedelje, a kako saznaje Hotsport, očekuje se da na računima takmičarske ekipe uplate budu do kraja ove nedelje ili najkasnije početkom sledeće.

Čelnici su blizu rešenja sa jasnim ciljem da ekipa ima miran finiš jesenje sezone, pa je zbog ovog problema na službenom putu generalni direktor Zvezdan Terzić.

Sportski direktor Blaža Raosavljević i trener Miodrag Božović su otvoreno razgovarali sa fudbalerima, koji su pokazali odanost prema Zvezdi uspevši da za dva minuta od ponora protiv Metalca u Gornjem Milanovcu upišu tri boda.

Letošnjim prodajama popunjene su samo određene rupe u budžetu za život i uz priliv koji dolazi na rate izguraće se period do Nove godine, kao i prolongirane obaveze koje spadaju u domen dobijanja licence od UEFA.

I zaposleni spadaju u grupu kojima kasni plata tri meseca, ali uskoro i na ovom polju treba očekivati pomak. Sredstava za dalju egzistenciju pored sponzora treba da se pronađu u zimskom prelaznom roku prodajom Huga Vieire i možda još nekog igrača za kojeg bude interesovanja iz inostranstva.

0
0
4 Komentara
    • Sada će da promeni svoj nadimak Gdk . Neviđen smarač, sa nekoliko nadimaka, zamlato, samosmehu. Opterećen novim vestima o Zvezdi. Uzmi uput pa pravac zdravstveni centar.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter