22
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

INTERVJU KOJI ĆE PRODRMATI DUHOVE: Čović o Zvezdi, novcu sa Kosova, ručku sa Pekovićem…

Objavljeno: 29.11.16 u 17:09

Svi zainteresovani su imali priliku da preko haštaga „PitajtePredsednikaZvezde“ Nebojši Čoviću postave pitanje. Nakon što je prvi čovek crveno-belih odgovorio, klub sa Malog Kalemegdana je odgovore objavio na svom sajtu.

Pitanja i odgovore prenosimo bez ikakvih izmena:

Miki ‏@mycky_CZ
Zvezda ili FMP
#pitajtepredsednikazvezde

– Crvena zvezda mts je Crvena zvezda sa adresom Mali Kalemegdan i velikom istorijom, FMP je FMP sa kraćom istorijom postojanja, i takođe poznatom adresom, ali sa mnogo uspeha, i što je najvažnije idejom kako napraviti igrača i sistem. Drago mi je da je FMP u jednom trenutku sa tom idejom željom, ali i logistikom, bio u stanju da pomogne velikoj Crvenoj zvezdi koja je bila u problemu, i završetkom UPPR-a taj posao je završen. A što će neki i dalje da se bave PIB-ovima, adresama i da žive u prošlosti, šta ćemo im?

Opustošitelj špajza ‏@Grgechkapitalac
Da li vas potresa činjenica da je zvanična uniforma ustanove u kojoj su oni koji su pošteni kao i vi crno-bela? #PitajtePredsednikaZvezde
 
– Ovakva pitanja su me uvek beskrajno zabavljala! Pošto mi je potpuno jasno kojoj navijačkoj populaciji pripadate, hajde da odgovorim kontrapitanjem? Hoće li Vas potresti činjenica da ako se malo pozabavim Vašim „poštenjem“ i načinom poslovanja u prošlosti, a znam ponešto… mnoge „moralne gromade“ kojima se divite i klanjate kao najvećim poštenjačinama i idolima, bi zaista mogli da nose „crno-beli“ dres svakodnevno. Ostavite se jeftine retorike i „vickastih“ pitanja, prvo počistite svoje dvorište.
 
DjENKA ‏@djenkacharles8
Kad ste bili na rucku sa Pekovicem ko je platio racun,Vi ili Pekovic? #PitajtePredsednikaZvezde

– Naravno da je platio Peković. Ne znam zašto se oko tog ručka podigla tolika prašina, i zašto je nenormalno da dvojica predsednika sednu i porazgovaraju? Taj gest odnosno više reakcija na taj ručak, Vam možda govori koliki je stepen nezdrave netrpeljivosti među nama ovde. Ali neki koji vole da sole pamet i iz daljine su i napravili ovakvu atmosferu. A upravo zbog takvih je naš sportski rival i dospeo u velike finansijske probleme.
 
Marko Lazarevic ‏@MareRedStar
#PitajtePredsednikaZvezde Da li se novac sa KiM cuva za dovodjenje Teodosica narednog leta 
 
– Novac sa KiM je odavno potrošen, ali na Vašu žalost ili sreću, u jednom drugom klubu, i kroz neke druge aranžmane i transfere, pa čak i potkupljivanje fudbalskih sudija, kako bi se Zvezda pobedila, o čemu je javnost bila više puta obaveštavana, ali ništa…… I da ne bude zabune, nisu ni Crvena zvezda, niti ranije FMP u pitanju. Zato to pitanje morate da postavite na ovu twitter adresu: #pitajteBojanaRadovanovicabivsegclanaUOFKPartizan. Verujem da ćete dobiti detaljan i precizan odgovor: za kog igrača, kom sudiji i sve ostalo što Vas zanima. Ili njega ne smete da pitate?
 
Sanj-Chi ‏@fejzbukprofil
Gde su pare Skosova i ko je ubio Djindjića? #PitajtePredsednikaZvezde  
 
– Volite da postavljate pitanja, ali niste naučili pravopis. Pare Skosova? Ali ću Vam ipak odgovoriti, odnosno uputiti Vas na prave adrese. Odgovor na pitanje gde su pare sa Kosova možete dobiti ovako: Uputite se ka Carevoj Ćupriji, i tamo odmah pored hipodroma, postoji jedan hotel koji je zaista prestižan, vidi se da je utrošeno dosta novca u njega. Tamo na portirnici pitate da li možete da razgovarate sa gospodinom Bojanom Radovanovićem, jako su ljubazni, verujem da će Vam to omogućiti. Od njega ćete dobiti odgovore vezane za taj novac, posebno mi je interesantan deo oko finansiranja pojedinih fudbalskih klubova. Mada je on to već detaljno objasnio, a i mediji su već pisali o tome…
Očigledno da je visoka cena biti član UO jednog FK, a da to nije Crvena zvezda.
Što se tiče Zorana, sa kojim sam mnogo iskrenije i bliskije sarađivao od mnogih koji se i dan danas pozivaju na njegov lik i delo, to pitajte „frizerku“ sa Novog Beograda, a možete da pitate i bivšeg kruševačkog tužioca, ili Baticu i Sneki iz „Frigostroja”. Možda i na njih naletite u prestižnom hotelu”,  ili u restoranu „Pilence” i na još neke „koloritne likove pretežno obojene u žuto.
 
Kompletan intervju možete pronaći na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

0
0
22 Komentara
  1. Kad lažeš bar neka ima nekog smisla.? Kad je građen zemunelo. A kad je b.radovanović.? Bio član skupštine. Razlika cela jedna decenija.!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pisem vec dugo, pare sa Kosova su zavrsile u Americi, Torrance, Los Angeles, gde je Covicev necak Nikola kupio visemilionske (dolara) vrednosti apartmane na svoje ime.To svi srbi u LA znaju, samo vlast u Srbiji to ne zanima, siguran sam da I oni to znaju, zasto ne reaguju pitajte SNS..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter