13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ŠTRAJK’ STRANACA: Zvezdan Terzić je svim igračima poslao jasnu poruku…

Objavljeno: 28.11.16 u 11:27

Crvena zvezda je uz dosta poteškoća, ali i pomalo sportske sreće stigla do pobede u Gornjem Milanovcu 2:1, a samo dva dana posle teke spekuliše se da su stranci nezadovoljni.

Navodno, reč je o kašnjenju plata. Ipak, tu ‘kafansku priču’ brzo je demantovao generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić. On je istakao da malih kašnjena ima, ali da stranci imaju razumevanja za stanje koje u srpskom fudbalu.

– Stranci imaju razumevanja za sitna kašnjenja i dobro je da postoji uzajamno poverenje. I da se razumemo, nama stranci mnogo znače. Le Talek i Donald su bili najbolji u Milanovcu, Ruiz je doneo bodove u Kruševcu. Sad čekamo da se Kanga vrati u tim i bude najbolji igrač u ligi – rekao je Terzić za Informer, a potom obradovao ceo igrački kadar i stručni štab:

VEST KOJA ĆE OBRADOVATI DELIJE: Nije mogla lepša da bude pred gostovanje Žalgirisa

– Zaključno sa 5.decembrom igračima će biti izmireno sve do poslednjeg dinara što im je kasnilo. Ukoliko budemo dugovali igračima, nećemo uspešno prolaziti kontrole UEFA u vezi sa dobijenjem licence za evropska takmičenja. Tako da su čiste gluposti da bilo kome od igrača ne isplaćujemo zarade. Uostalom, sa isplatama se pomalo kasni i u španskoj i italijanskoj ligi – rekao je Terzić.

PROMENA TERMINA: Pomerena utakmica Crvena zvezda – Mladost

Crvena zvezda u sledećem kolu dočekuje Mladost iz Lučana u četvrtak od 18 časova.

0
0
13 Komentara
  1. sta opet se do 5 decembra sprema nova PLJACKA preko cene i kvaliteta robe i usluga … puno se ovih dana spominje i prica o zamrznutom meso od pre 3o godina “ cigani “ pomrecete jer ce te ga vi najvise kupiti i potrositi … putarine se povecavaju : AVANS ce biti upljacen do zimskog prelaznog roka, kad ce nekog kao grujica prodati za izmisljenu svtu novca … da se opravda AVAS- RAD BANKOMATA … bice tu jos po koja specija zanovana na zakonu velikih brojeva … ko nam se ovo … obraca ??? sve je u redu … !? dok se zvezda spasava … Srbija i narod sve gladniji-(NE)zadovoljniji … sta vam ja mogu … tako se mora MMF je tako odlucio …

    0
    0
    Odgovori
  2. Vaša čuvena dominacija.? Znate vi kome treba da zahvalite. I kome ližete bulju.?! Svakog dana. Da zahvalite za vašu tkz dominaciju.?!

    0
    0
    Odgovori
    • Normalno da znamo a to je individualnom kvalitetu pojedinaca,igraca.Vi ste vase osvajali iskljucivo zahvaljujuci Tole Karadzicu,to i vrapci na granama znaju.Dominacija traje i potrajace jos dosta dugo jer se zna ko je najveci i najbolji na ovim prostorima,naravno Zvezda.

      0
      0
      Odgovori
    • Zahvaljujemo se, nema ništa loše u tome. Svaki klub mora imati vođu da bi bilo dobrih rezultata. Zvezda ima veliku tradiciju i najviše navijača i red je da se vrati u vrh prvo srpskog pa onda i evropskog fudbala tek tada će doći do oporavka države i boljeg života.

      0
      0
      Odgovori
  3. Kockasti iz hrvatske su grobarska braca!Grobari pokrite se po usima u svim sportovima vas deremo jedino ne znam za konjicke sportove tu ste jaki imate dosta velikih konja…ha,ha,…

    0
    0
    Odgovori
    • Jedino vi derete ovaj napaćeni narod,od Kosova do penzionera.Ajde sad vidiš da tvoj DR i veliki Grof malo nisu u dobrim odnosima ,zato ajde sad ti veliki Srbine koji podrzavas sve pljačke para na Kosovu reći na čijoj si strani.Jer ništa nije bitno Bitna je Zvezda ,samo bahato,ali ima onaj svevisnji koji reguliše sve zato nebih se nadao dobru.Što pre država ugasi ova dva Komunistička kluba biće bolje,ovo su samo obični paraziti ,služe da pljačkaju narodne pare i što je još gore proizvode mržnju,a mržnja je bolest svi ste vi zbog nji postali pomalo bolesni.

      0
      0
      Odgovori
  4. ..u svakoj „kafanskoj prici“ ima bar 50% istine, a izmedju ostalog, Mouce je zadovoljan pobedom Argentine nad vasim buducim gazdama u KOCKASTE CRVENO-BELE BOJE OBUCENEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Opet si promenio nadimak Gdk (gova..e sa daske), samosmehu idi lepo zamlato u svoje dvorište i dočekaj Talandaru sa zastavicama duginih boja i kupi mu pantalone. Zanzulo još nisi uzeo uput i otišao u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter