3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Opterećenje je ogromno!

Objavljeno: 28.11.16 u 20:57

Posle pobede nad Olimpijom u Ljubljani, trener Crvene zvezde istakao je koliko će biti važna sposobnost rekuperacije pred meč sa Žalgirisom.

Radonjić je posle meča govorio o teškom ritmu utakmica u kom se njegov tim nalazi.

– U ovako teškom ritmu velikog broja utakmica, u kojem smo i Olimpija i mi, potrebno je da u periodima između mečeva radimo prave stvari kako bi ekipa što spremnija dočekala nove izazove. Opterećenje je prisutno i mora se energetski, psihološki i motivaciono biti dovoljno dobar da na svaka dva-tri dana budemo na zadovoljajućem nivou – izjavio je Radonjić na konferenciji za novinare.

Razlog za slabiji početak meča, Radonjić ističe, upravo je umor i nedovoljna energija igrača Zvezde.

– Na početku utakmice bili smo sa lošom koncentracijom i nedovoljnom energijom, a Olimpija je igrala odlično. U drugom delu smo odigrali dobru odbranu, napravili razliku i ispunili cilj, a cilj je bio da slavimo još jednu pobedu u ABA ligi, koja nam je ove godine prioritetno takmičenje – istakao je Radonjić.

0
0
3 Komentara
  1. Insajder je veceras objavio da ste mrtav kk, kao i da je fss pokrivao u fkcz vase lopovluke pred uefom u 2014..tole ganciii .!. XXAAXXAA .!. LOPOVI I KRIMINALCI VODE SDCZ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter