9
Odbojka

KAO U VRTIĆU: Zvezda se igrala sa Partizanovom decom (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.16 u 00:10

Odbojkaši Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu u ‘večitom derbiju’.

Crveno-beli su savladali Partizan sa 3:0 (25:17, 25:16, 25:18).

Posebno inspirisani odbojkaši Crvene zvezde bili su u drugom setu meča, kada su zahvaljujući odličnim servisima i blokovima na mreži napravili seriju od čak 11:2. Slična situacija viđena je i u trećem setu meča, kada su crveno-beli stigli do čak 11 meč lopti.

Međutim, moramo da skrenemo pažnju na to da Partizan ima jednu izuzetno mladu, ali talentovanu ekipu, pred kojom je vreme.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN: Buša 2, Batak 1, Ristić 9, Veličković 5, Polomac 3, Ćelić 4, Nedeljković (libero), Sretenović, Kovač 10, Dragović, Skakić, Perišić. Trener: Vladimir Vasović.

CRVENA ZVEZDA: Škrbić 7, Milutinović 7, Stojsavljević 12, Munćan 8, Blagojević 12, Veljović 4, Jevtić (libero), Samardžić 1, Gmitrović, Mašulović 2, Petrović, Nejić. Trener: Dragan Kobiljski.

[/stextbox]

0
0
9 Komentara
  1. Daj bre ovako ste pisali i u rukometu kad je Zvezda pobedila da je pobedila decu a vise od pola tima Partizana u rukometu je bilo izmedju 23 i 28 godine,tako i u odbojci…Jeste Partizan ima mladih igraca u odbojci ali ima i iskusnih u ovom timu nisu svi deca: Lopar 25g,Mrdak 25g,Majstorovic 27g,Rajkovic 25g,Mijailovic 27g,Nikolic 24ta,g itd jesu li to deca? Obadva tima su spoj iskusnijih i mladjih igraca…Tako i Zvezda ima mlade igrace : Petrovic 22g,Stokovic 21g,Gmitrovic 22g,Masulovic 21g,Meljanac 17g,Nejic 20g,Stavlic 19g,Pavlovic 20g,Stojsavljevic 20g…Od 16 igraca prvog tima njih 9 je izmedju 17 i 22 godine takoreci isto deca sve mladi igraci…Jednostavno Zvezda ima kontinuitet i nas je najtrofejniji odbojkaski kolektiv i TATA za sve i pobedio je bolji tim…

    0
    0
    Odgovori
  2. A ima li neko da cestita ovoj Zvezdinoj deci na pobedi i jos jedan makar sa druge strane da cestitke kao navijac primi i zahvali se.Boze sacuvaj koliko zlobe na jednoj obicnoj sportskoj vesti!Redakciju bih zamolio da ne preteruje s naslovom,jer nijedan set nije zavrsen sa 10+ poena razlike. Deco ,cestitam.

    0
    0
    Odgovori
  3. ovimladjani partizanovci,treba da promene ime kluba ,za neko vreme treba se zvati“partizan-pocetnik“a kad stasaju u ljute protivnike,preci ce u zvezdu

    0
    0
    Odgovori
  4. Dvojicu najtalentovanijih iz gubitnickog tima,na kraju sezone prikljuciti sampionskom timu,da osete slast pobede i trofeja,iako su od rane mladosti zastranili u odabiru kluba gde ce igrati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter