14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Neću da komentarišem suđenje, ali…

Objavljeno: 25.11.16 u 19:20

Trener Partizana je, nakon trijumfa nad ekipom Napretka, istakao da je ovo bio važan trijumf.

Crno-beli su gubili 2:0, da bi na kraju došli do preokreta i pobede od 3:2.

– Veoma važna pobeda. Do sad nijednom nismo preokrenuli, tako da je to novi kvalitet z anas. Protivnik se opet branio sa deset igrača, konstantno tražimo rešenja za takve ekipe. Imali smo prilika, ali bili smo i nervozni zbog sudijskih odluka koje ne želim da komentarišem.

Potom je istakao i koji je to kvalitet crno-belih presudio:

Partizan radi 90 minuta, i čestitam igračima na tome. Sada počinje ciklus od utakmica na svaka tri dana, a ja gledam već unapred i na meč sa Vojvodinom.

Partizan će u Novi Sad znatno oslabljen:

– Za sad je sigurno da idemo bez Milenkovića i Đurđevića, za ostalo ćemo videti.

Sa stadiona u Humskoj, Stefan Smuđa

 

0
0

14 Komentara

  1. Kako da igraš i ligi gde svi klubovi protiv Partizana prave autobus i biju na granici lomljenja nogu a sa zvizdom se sklanjaju, vidite da čovek razmišlja u tom pravcu da mora da pravi taktiku za takvu igru.

    0
    0
    Odgovori
    • Da li smo gledali istu utakmicu? Hoces da nam kazes da ne verujemo svojim ocima, nego tebi?E, moj zumbule glodarski…

      0
      0
      Odgovori
      • Sigurno da nismo. Ti si gledao onu prošlu kada (čuo sam) da vas pustili u Kruševcu a ja sam gledao sada ovu našu ja ganske ne gledam. I zamolio bih te da mi ne ostravljaš peglu odgovore na pametan komentar. Hvala na razumevanju.

        0
        0
        Odgovori
  2. Alo,mister Proper,pa i mi smo gledali utakmicu.Odakle ti to da su se branili sa 10 igraca,kad su vas rasturali iz kontri i polukontri.Cuvali su loptu dobro,krili je od vas,odigravajuci iz prve a vi ste ih masakrirali od batina i grubih startova.Uz sve to i sudija ih je sahranio u drugom delu utakmice.
    Ne verujem da ce vam u N.Sadu ovako suditi jer je i Vosa klub sa renomeom i da ce vas Lalatovic razbiti,kao i u Bgd.

    0
    0
    Odgovori
    • Možda si gledao ali si slepac posle ovakvog komentara! Partizan je imao 7-8 šansi i zasluženo je dobio. Napredak je imao dve i dao je dva gola. Oba crvena kartona prestroga.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti ocigledno nemas pojma o fudbalu,ako vec nisi gledao crnim naocarama.Treci gol niste dali iz sanse,vec je bio autogol,drugi gol iz potpuno nepostojeceg penala a promasili ste dve-tri sanse.Ti ocigledno racunas u sanse i ono gde je sviran ofsajd ili suteve od preko 25 metara,jer ne poznajes materiju.Napredak je mnogo bolje kontrolisao igru i razbijao vas iz kontri i polukontri a vi ste ih ubijali od batina,pregrubom igrom.Imali ste inicijativu jer ste jurili rezultat i vrsili presing,ponavljam,pregrubom igrom ali pobedu nikako niste zasluzili.Bog ce vas kazniti u Novom Sadu i protiv Cuke,za sve kradje kojim se bavite.

        0
        0
        Odgovori
  3. bozinov..gogua..djurdjic..balazic. cao.stevanovic..mihajlovic..jevtovic..za pare..damjanovic..kosovic..pustiti..kljajic me uliva sigurnost mada dobro brain .

    0
    0
    Odgovori
  4. Sad komentara nema ali zato cvilite svako kolo cim userete motku.Da vam nije svirao rekli bi da ste osteceni ovako je ostecen samo Srpski fudbal.Dokle?!

    0
    0
    Odgovori
  5. Znaci ovaj sudija de….kom fa..m je cekao Djurdjevica samo da zine i da mu da drugi zuti. Dobro smisljeno da nas oslabi za naredne meceve. Prvo, bilo je odgurivanje a ako nije za faul a iskreno nije onda nije ni za karton.

    0
    0
    Odgovori
  6. Niko normalan , posle ovakvog lopovluka sudije u crno-belom , ne bi imao komentar!!! Sada se pokažite jsd-ovci , komentarišite vašu PREMIJER ligu !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter