0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOLNICA U HUMSKOJ: Evertonov sin napravio problem Marku Nikoliću, kako bez njega? (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.16 u 15:13

Jedan od najboljih igrača Partizana pod velikim je znakom pitanja za sutrašnji meč protiv Napretka.

Na današnjoj konferenciji za medije Marko Nikolić je najavio juriš u pobednički pohod u narednih pet utakmica do kraja jesenjeg sela prvenstva. Partizan će prvi meč u tom nizu odigrati sutra na svom stadionu u Humskoj od 17 časova protiv kruševačkog Napretka.

MARKO NIKOLIĆ: Napredak je ozbiljan rival, ali je nama potrebna serija od pet pobeda!

Kada je govorio o kadrovskoj situaciji, Marko Nikolić je istakao da je najveći problem trenutno bolest Evertona Luiza, jednog od osnovnih pokretača ‘parnog valjka’.

Everton je dobio jak virus od svog sina i kod njegovog nastupa je veliki znak pitanja. Nešto manji znak pitanja je kod Nemanje Mihajlovića koji je juče nezgodno zgazio na treningu i obnovio povredu zgloba, ali mislim da će on biti spreman – rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

Partizan ulazi u veoma težak raspored od pet utakmica u skoro 20 dana, a rezultati će u velikoj meri uticati i od povreda, pa je jako bitno da ih se crno-beli što više sačuvaju.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter