3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Nadam se da Luka nije teže povređen!

Objavljeno: 21.11.16 u 20:32

Crvena zvezda je zabeležila očekivanu pobedu, ali je nažalost možda izgubila jednog veoma važnog igrača pred duel sa Anadolu Efesom u Evroligi.

Naime, sa parketa dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ je uz pomoć sigrača iznensen kapiten Luka Mitrović. Stepen povrede još uvek nije poznat, a spekuliše se da je reč o mišiću.

– Nadam se da je Luka dobro i da nije ozbiljnije povređen. Ne znamo još uvek o čemu je reč. Videćemo šta se događa. Njegova povreda nas je i dekocentrisala u prvom poluvrmenu – počeo je konferenciju za novinare Dejan Radonjić.

Kada je reč o rezultatu strateg crveno-belih je zadovoljan, iako je prvo poluvrme bilo veoma loše.

– Nova pobeda. Zadovoljni smo. Prvo poluvreme je bilo veoma loše, iskoristili su naše slabosti, ali smo u drugom poluvrmenu stisli poslednju liniju i imali smo lake poene – rekao je Radonjić i osvrnuo se na dobru partiju mladog Boriše Simanića.

– Video sam šta sam želeo. Za dalje… Videćemo. Dobro trenira, a to je najbitnije.

0
0
3 Komentara
  1. Radonjiću, Luka se povredio u 26. minutu. Kako je njegova povreda mogla da nas dekocentriše u prvom poluvremenu? Zar nije bolje reći iskreno da smo opuštenije ušli u meč, pa kada smo se samo malo uozbiljili i zaigrali odbranu, sve je došlo na svoje mesto. Ovako, ispada malo neozbiljna i površna analiza unapred dobijene utakmice. Čestitke igračima, a posebno briljantnom Simonoviću.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter