2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIO NA KORAK OD PARTIZANA, IZBOR PAO NA ZVEZDU: Tiha patnja crno-belih stiže na Marakanu? (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.16 u 13:21

Nikolaj Bodurov, reprezentativac Bugarske, je fudbaler kog su čelnici Partizana već nekoliko prelaznih rokova pokušavali da privuku u Humsku, ali nisu uspeli. Sada bi mogao da stigne na Marakanu.

Naime, Bodurov je ostao bez kluba nakon što mu je istekao ugovor sa Fulamom, a kako na Marakani nastavljaju potragu za štoperom, pogotovo nakon nove očajne partije Tomasa Fibela i povrede Aleksandra Lukovića, bugarski internacionalac se nameće kao jedno od najboljih rešenja za defanzivne rupe u timu Miodraga Božovića.

Takođe, nema sumnje da bi i Bodurov želeo da pokuša da se, preko crveno-belih, još jednom domogne neke od zapadnih liga.

Prelazni rok je odmah iza ćoška, a uprkos zimi, biće vruće u srpskom fudbalu…

(Youtube/Манол Тодоров)

 

0
0
2 Komentara
  1. Koji bre GDK taj se verovatno usrao od srece kada su nam grobari ubili Acu Radovic ili kada su turkelje ubile Ivkovica.Ta podvojena licnost koja poziva na mrznju linc i nasilje verovatno i nije srbin mozda mu je pradedu pravio turcin.Bilo je tih turaka vazda minulih vekova.Grobari bolje vidite gde vam je Radovanovic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter