3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ČAST ZA KAPITENA I TRENERA: Zavirite na snimanje novog crno-belog kalendara (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.16 u 21:05

Kapiten Partizana Saša Ilić i trener Marko Nikolić dobili su posebna mesta u crno-belom kalendaru za 2017. godinu.

Iako su danas imali slobodan dan posle trijumfa nad Novim Pazarom, fudbaleri Partizana odazvali su se pozivu da stanu pred objektiv Marka Todorovića i započnu fotografisanje za kalendar koji će krasiti zidove mnogih navijača crno-belih u 2017. godini.

Danas je snimanje obavljeno na stadionu u Humskoj, a sutra će biti nastavljeno na Sportskom centru ‘Teleoptik’.

Zanimljivo, samo dvojica članova crno-belog tima su dobili čast da kompletnu stranu dobiju samo za sebe. U pitanju su kapiten Saša Ilić, koji je danas pozirao u trofejnoj sali uz pehare sa kapitenskom trakom, i trener Marko Nikolić.

Osim njih na današnjem slikanju našli su se Nemanja Mihajlović, Dušan Vlahović, Uroš Damjanović, Saša Marjanović, Nemanja Stevanović, Petar Đuričković, Bojan Ostojić, i mnogi drugi koje možete videti u foto i video prilogu:

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

3 Komentara

  1. Ja bih stavio na kalendar i sliku od Dzonija mijailovica, ipak je on jedini uz ninkovica koji je izneo istinu o FK CRVENO ZLO tj. ZAOSTALI KRAK NATURALIZOVANIH TURAKA U EX. YUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Marko Kraljevic po drugi put medju Srbima i ponovo terorise tj. oslobadja nas turske okupacije, svaki pravi Srbin njegovu sliku s’ kalendara treba da drzi iznad glave u sobi, da je urami i pre nego sto krene na pocinak da se pomoli Bogu i na kraju Ocenasa da se zahvali za Markovo zdravlje i dug zivot !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter