4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA PROVERAVA FINANSIJE: Zvezda pod lupom! Hoće li dobiti licencu za evropska takmičenja?

Objavljeno: 17.11.16 u 13:57

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, otkrio je da se predsedvnici Evropske fudbalske unije već četiri dana nalaze u klubu i proveravaju kontrolu finansijskog poslovanja, ali da ne postoji razlog za brigu oko dobijanja licence.

– Predstavnici UEFA finansijskog sektora u saradnji sa međunarodnom revizorskom kućom došli su u ponedeljak u najavljenu kontrolu finansijskog poslovanja Crvene zvezde, vezano za finansijski fer-plej i dobijanje licence za evropska takmicenja. Lično sam prezadovoljan onim sto smo uradili na planu finansijske stabilizacije u poslednje dve i po godine i načinom na koji smo sve to prezentovali predstavnicima UEFA, rekao je Terzić Tanjugu.

Terzić je dodao da su crveno-beli svu traženu dokumentaciju stavili na uvid ovlašćenim revizorima i predstavnicama UEFA, kao i da se čeka zvaničan izveštaj i ocena kontrole.

– Iako bih se suzdržao od konačnih ocena, mogu da poručim armiji naših navijača da nemaju razloga za brigu, da je Crvena zvezda domaćinskim i odgovornim poslovanjem u velikoj meri stabilizovala svoju finansijsku situaciju i da je klub na putu konačnog ozdravljenja, sto će nadam se zvanično potvrditi i izveštaj nadležnih organa UEFA, zaključio je Terzić.

0
0
4 Komentara
  1. Evo upravo Uefa izjavila da ce dobiti licencu za Evropska takmicenja i to na Sony Playstation. Upali Gejlijo i raduj se.

    3 2 1 ajmo sad kmecite u komentarima 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter