11
AdmiralBet ABA Liga

OŠTRO: Tajm-aut Aleksandra Džikića posle serije Cedevite i stizanja ‘minus 17’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.16 u 10:16

Dugo nismo gledali u ABA ligi jedan ovakav meč u kome je Partizan vodio 17 razlike, a tu predsnost ispustio za svega šest minuta igre.

Šta se dešava njegovoj ekipi u tim trenucima nije znao ni sam trener Partizana Aleksandar Džikić. Bespomoćno je posmatrao kako Zagrepčani stižu ogromnu prednost crno-belih. Kada se Cedevita približila Partizanu serijom 24:7, Džikić je zatražio tajm-aut u pokušaju da probudi svoje momke. Kako je to zvučalo poslušajte na 37:05 snimka:

(Izvor: YouTube/-BBGAMING -)

0
0

11 Komentara

  1. I rimsko cartvo je bilo carstvo a sada se samo spominje u knjigama….. Došlo vremeeeeeeeeeeeeee da se rastajemoooooooooooooooooooooooo, druga ligaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovako: Ja ne vidim ni jedan razlog da Partizan igra F4 ABA lige. A zasto? El mu je zabranjena samo sto to nije javno receno, evrokup zabranjen od strane KSS. Ukoliko i uspe da se izbori (a tesko Mega stize, Cibona stize i pojavice se jos neko) Partizan nema sanse da dobije bilo koju od navedenih ekipa u seriji niti buducnost, zvezdu, cedevitu… itd. Koja je svrha igranja osim prestiza. Zato treba da igra bez opterecenja posto vidim da su optereceni sa F4 pa dokle stigne jer iskreno ima losu ekipu. Sportski pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Od te „ostrine“ NIKOM „GLAVA S’ RAMENA NIJE SPALA“, tako da je „OSTRICA TUPA“ ili SRCE NIJE JUNACKO, TRECEG NEMA, posto „pamet“ u Srb. OOODAVNO NE „STANUJEEE“.. .!. XXAAXXAA .!. Sve u svemu, prihvatio se Dzile nezahvalnog zadatka, ALi, ZASTO CUTIS, SAMO JAKO DZILE i UDRI JAVNO, DA SVI CUJU ONO STO GROBARI ODAVNO ZNAJUU, KKP NIJE KRIM. UDRUZENJE (kako bi da nas spin-doktori i mali ljudi predstave, kako bi svoje krim. radnje prebacili na nas) , ZA RAZLIKU OD CRVENOG MUTANTA !!!………. ……. ……..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter