3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGROMNO IZNENAĐENJE: Šćepanović podneo ostavku na svoj 41. rođendan!

Objavljeno: 13.11.16 u 13:24

Vlado Šćepanović više nije trener podgoričke Budućnosti.

Nekadašnji košarkaš Partizana ostavku je podneo nakon poraza na gostovanju posleplasiranom Karpoš Sokoliju (77:71). Podgorički klub je tako prekinuo niz od osam uzastopnih pobeda u ABA ligi.

– KK Budućnost Voli obaveštava javnost da je Šćepanović podneo ostavku na tu funkciju preuzimajući svu odgovornost za izazovnu situaciju u kojoj se KK Budućnost Voli našao. Sa žaljenjem smo prihvatili Šćepanovićevu ostavku, koja ne umanjuje njegov dosadašnji doprinos i rad u klubu. Prethodna četiri meseca je bilo zadovoljstvo sarađivati sa Vladom Šćepanovićem i želimo mu sve najbolje u daljem radu, stoji u saopštenju podgoričkog kluba.

I dok je u regionalnom takmičenju do sada beležila sasvim solidne rezultate, Budućnost je izgubila sve četiri utakmice u Evrokupu. Šćepanović je zamerio svojim igračima na nedovoljnom zalaganju, a najviše nakon poslednjeg evropskog meča protiv Bajerna.

Ovo je bio Šćepanovićev prvi izazov u trenerskoj karijeri.

0
0

3 Komentara

  1. Sa ovakvim timom reziltati su odlični. Pljujete po igračima, pa mi nismo imali za bolje. To je što je, oni da su imali bolje klubove i plate otišli bi dobro su i prihvatili da u trenutnoj situaciji dođu. Takvi su kavi su to je to. Džikiću puna podrška treba mu pomoćnik u najmanju ruku približan njemu i napred pa dikle stignemo. Bez tenzije i prenaglenih odluka zbog izgubljene utakmice od tri jača protivnika. Džile pamet u glavu i napred pokušaj sa pojačanjem i boljim pomoćnikom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dodji brate u Svetinju, na Kecmanovo mesto pomocnog trenera i uz Dzileta, Miloja i Nenada Canka budi vetar u ledja i stozer stvaranja JAKOG KKP, vratiti Sasu Pavlovica, Kevina Dzonsa i Dragicevica, a oterati vrabca i robinsona !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter