15
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Crvena zvezda razbila Cibonu u dvorani ‘Dražen Petrović’

Objavljeno: 13.11.16 u 22:35

U derbiju 9. kola ABA lige Crvena zvezda je demolirala Cibonu 91:70 (23:18, 30:15, 20:19, 18:18).

Crvena zvezda ne pamti kada je lakše stigla do pobede nad Cibonom u Zagrebu. Četa Dejana Radonjić vodila je od prvog do poslednjeg minuta. Crveno-beli su već u prvoj četvrtini poveli sa 23:14, ali se Cibona vratila na 23:18. To je bilo i sve od Zagrepčana na ovom meču u veoma popunjenoj dvorani ‘Dražen Petrović’. Od tada je prednost beogradskog tima samo rasla, a Crvena zvezda je u trećoj četvrtini vodila sa velikih 64:39. Briljirali su u dresu Crvene zvezde Volters, Jović i Kuzmić. Crveno-beli su veliku prednost držali sve do pred kraj utakmice kada je došlo do opuštanja, što je Cibona iskoristila i stigla na 70:81. Ipak, poenima Dangubića i trojkom Dženkinsa, Zvezda je ponovo otišla na viskoh 16 poena prednosti 86:70. Na kraju 91:70.

Najefikasniji kod pobednika bili su Jović i Volters sa po 14 poena, Kuzmić je ubacio 13, a Bjelica 11 poena. To je bila deveta pobeda Crvene zvezde u sezoni i sada se osamostalila na prvom mestu, pošto je Budućnost poražena od Karpoš Sokolija.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

CIBONA – CRVENA ZVEZDA 70:91 (33:53)

Dvorana: Dražen Petrović.
Gledalaca: 3.500.

CIBONA: Rejnolds 4, Šakić 6, Marineli 9, Marić, Ćorić, Džonson 8, Rozić 15, Sulejmanović, Slavica 6, Joksimović 6, Žižić 16, Gospić.
CRVENA ZVEZDA: Volters 14, Dangubić 2, Mitrović 8, Lazić 8, Simanić, Dobrić, Simonović 4, Dženkins 10, Gudurić 4, Jović 14, Kuzmić 13, Bejlica 14.

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

15 Komentara

  1. Pitam se samo ko li je tebe zatrovao da toliko mrzis Partizan kad vec kako kazes imas godina?Mladje mogu i da shvatim,taj D.V koga i danas citirate iako nema veze sa ovim ostacima od kluba, im je kvario detinjstvo, ugasio klub i izazvao taj kriminalno odradjen UPPR,ali stariji valjda znaju da je KKCZ ona iz 1945 bila 10 puta ZAREDOM prvak drzave,pa se Partizan nije gasio,niti je ko prizivao stavljanje ,,tacke na crveno-beli svet“.

    0
    0
    Odgovori
    • Dog god mislite da je kriminalan UPPR i dok god pokusavate da sakrijete borbu da se Zvezda satre, da bi placizan mogao da se trti, mrzecu vas, toliko da, kad ste igrali protiv Skendije fudbal, na mom stolu je bila razvijena Albanska zastava…Znaci, uvek protiv placizana, koji se svim silama trudio da satre Zvezdu, a vi seirili godinama. BOJIM SE DA JE SAD OBRATNO…

      0
      0
      Odgovori
  2. Moj Milane,ja iz ove nase uglavnom falsifikovane istorije u udzbenicima priznajem da nisam blistao.Mada tesko mogu da poverujem da si ti bio svedok dogadjaja o kojima pises.Ako iko za mog zivota dokaze da je to istina, spreman sam da zaboravim na UPPR.

    0
    0
    Odgovori
    • Konsultuj internet…Zna se tacno poimence ko je igrao u prvom timu placizana, mozes lako da se informises, mani me falsifikovane istorije…A da imam godina, imam…Sta ti to znaci biti svedok dogadjaja? Kao D.V. : „ne verujte svojim ocima, verujte meni sta vam kazem…“ Znaci, ako neko nije bio svefok, to se nije dogodilo? Mnogo vaj je tegeltija zatrovao…

      0
      0
      Odgovori
    • E, ako ces ti da zaboravis na UPPR, onda je to druga stvar… Pa vi se svim silama trudite da zaboravite UPPR kojo vas razjeda…

      0
      0
      Odgovori
  3. Kad ovako iznesem tek poneku cinjenicu pa na jedan komentar pokrenem lavinu komentara u odbranu necega sto se odbraniti ne moze,postaje jasno ko je ko u evropskoj kosarci.Pozdrav svim navijacima koji vole svoj a postuju druge klubove,bili oni manji ili veci.Da podsetim,ja sam cestitao tom istom klubu i na pobedi protiv Partizana.Teren je samo jedno merilo uspeha,a to sto bi neki da se UPPR zaboravi je potpuno druga i mnogo ozbiljnija prica.Cujemo se kod Tegija 😉 .

    0
    0
    Odgovori
    • Neosporna cinjenica: 1. fudbalski tim placizana – reprezentacija Nezavisne Drzave Hrvatske, koja je ubijala Srbe po logorima…, a sad sto vi , deco, imate keceve iz istorije…

      0
      0
      Odgovori
  4. Što to Zofri , sebe nalaziš u mom komentaru . Ti si na vreme shvatio , da moraš uzimati redovnu teraiju i sada si OK . A to ko je gde i kada osnovan , znaju svi koji piju i ne piju terapiju , ali neki to rade neredovno , pa zapadaju u krizu . Crvena Zvezda je osnovana pre vašeg Zg. kluba , bila je i ostala CRVENA ZVEZDA !!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Tacno je da je potpisan ugovor o medjusobnoj saradnji dva kluba,ali ni stecaj ni gasenje ni UPPR nikada. Svi vi to dobro znate,ali je vazno navijati protiv Partizana,manje je bitno za koga.Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa niko nije ni ugashen!!! Vi ste uradili na onakav nachin da se ne ugasite, a mi smo na ovakav nachin odradili da se ne ugasimo! Isti k,,, samo drugo pakovanje!Ali ako je vana lakshe da izgovarate FMP umesto Crvena Zvezda jer ste „Mutavi“, mi to vama ne mozemo da zabranimo!!! A vi mozete da budete mali Partizan, ako bash ttoliko isistirate!!!

      0
      0
      Odgovori
    • E zofri , zvali te tegi i grba večeras u emisiju , sad su javili na vestima SOS. Moraš ti da im pomogneš u „rasvetljavanju“, ko je Zvezda , ko je Crvena Zvezda i gde su im adrese . To je veoma bitno za vas i vaš „povratak u budućnost“. Samo ponesi i više lekića , pa onima koji se javljaju u emisiju, delite umesto ulaznica jsd kk prošlost , za Evro ligu !!!! Ćao, pozdrav od navijača kluba koji redovno dere ove iz Zg. i prave ih smešnim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  6. Pa evo nas,ako mislis na navijace KK Partizan osnovanog 1945 god.u Beogradu,u istom gradu gde je 2011 osnovan klub za koji navijas…Nema razloga za brigu.Cestitam na zasluzenoj i ubedljivoj pobedi svim igracima,strucnom stabu i osvescenim navijacima.Kako na pocetku ove price rece jedan sumnjiv lik ,,Niko FMP-u ne moze da zabrani kako ce da se zove“.

    0
    0
    Odgovori
    • Dobro dosao Igokea 2007 patlidzan, vidim da si u naponu pameti pa cisto da te podsetim….

      0
      0
      Odgovori
  7. Gde ste glodari ??? Zašto ste omutavili ??? Da li si živ GdK , da nisi kod laze , na bakljava taze ??? Lekiće pa u sobu za plakanje . Nemojte da se jedite , pobedili smo i Cibose , vaše sugrađane , niste sami u tuzi !!! Na Mirogoj kod tate , zajedno kod upokojenog njofre . Lepo sam prognozirao da će jsd kk prošlost , na kraju biti 6 ili 7 .A onda , ako se dogovorite , sledeće sezone fuzija i tada imate šanse . Malo igrate u Zg , malo u Bg i zadovoljni svi vaši navijači , diljem bivše juge !!!! Razmislite i o Cedeviti , ali čisto sumnjam da će vas prigrliti . Mada se nikada ne zna , iako ste u subotu izkazali bratstvo i veliku uzajamnu ljubav na kraju utakmice . Srećno !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter