17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IZGUBIO ŽIVCE: Aleksandar Džikić se žestoko sukobio sa jednim navijačem Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.16 u 23:13

Partizan je doživeo poraz od Cedevite 97:87, a kraj meča je obeležio sukob Aleksandra Džikića se jednim navijačem.

Aleksandar Džikić je izgubio živce posle poraza od Zagrepčana, a kako i ne bi kada ga je posle meča jedan od navijača ‘isprozivao’. Naime, kada je šef stručnog štaba Partizana izlazio sa terena jedan od navijača mu je nešto dobacio što je iznerviralo Džikića. Došlo je do verbalnog sukoba, a kako je to izgledalo pogledajte na snimu ispod teksta. 

(Izvor: HotSport)

Molimo sve koji preuzmu video da obavezno potpišu izvor snimka – HotSport, i linkuju ka našem sajtu.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Stefan Smuđa.

0
0
17 Komentara
  1. Postujem Dzikica, odlican je trener. Kada svi bivsi igraci beze od kluba i kritikuju po novinama, on cuti i bori se. Dok uprava zahvaljuje kancelaru sto nas ne unistava malo vise od onog koliko nas unistava, Dzile pokusava nesto da izvuce. Ali na neka pitanja bih svakako voleo da cujem sta misli. Na primer, za cije babe zdavlje se drzi u timu Robinson, dok Pavlovic gricka semenke i zivce na tribinama? Zasto nam napadi izgledaju kao da se igraci prvi put u zivotu vide, a ne da treniraju mesecima zajedno? Koliko cemo jos cekati da se probudi talenat u Mihajlu Andricu, jer decko ne igra odbranu, a u napadu pogodi svaku desetu trojku? Nije sramota izgubiti od Cedevite, posle promena koje su napravili imaju daleko najbolji tim u ligi i osvojice je verovatno bez problema, ali izgubiti 17 poena viska za pet minuta, to ne mogu ni amateri. Sada moze i plej of da dodje u pitanje, a liga je nikada losije. Kada su na vrhu FMP2 i Buducnost sa prosecnim ekipama, sve je jasno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sram vas bilo pljujete po ovom covjeku koji je prosle sezone ako se ne sjecate izvukao Partizan i spasio ih od ispadanja i pljujete po njemu a covjek nema ni s kim da igra,pravi grobari pjevaju i kad se gubi i vodi a to je ona sto niko drugi nema a ove seljacine i cigane koja misli da je svu pamet svijeta pokupila gledajuci kosarku na tv-u treba iztjerati sa tribine.
    A isto tako spominjete Radonjica koji ima 10 puta boljo tim od naseg a gubi isto tako u euro ligi pa ga ne pljuju toliko.
    Mars sa tribima stoko

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter