5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HAOS: Trener Cedevite poludeo zbog odluke sudija, bilo zaletanja, sve zakuvali Grobari (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.16 u 21:49

Trener Cedevite Veljko Mršić potpuno je izgubio živce zbog sudijskih odluka, hteo fizički da se obračuna sa arbitrima.

Partizan igra dobra, a kada je tako teško je da ga iko može pobediti. Ipak, sa time se nije složio trener Cedevite Veljko Mršić koji je ‘krivca’ za loš rezultat pronašao u sudiji Damiru Javoru. Hrvatski stručnjak je pokušao fizički da se obračuna sa sudijom posle čega je isključen. Čak su i Grobari hteli da se obračunaju sa Mršićem, ali se sve mirno završilo.

Evo kako su Grobari ispratili Mršića iz dvorane:

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Stefan Smuđa.

0
0

5 Komentara

  1. Smarate vise sa tim frazama tipa:partizan hrvatski klub,ajde sad nesto novo ako moze,ako nista partizan bar postoji za razlku od ugasene zvezde i ovog mutanta sto neznam ni kako da nazovem,zato stalno visite na partizanovim vestima ??? zar je onih 13 godina karanja ostavilo bas toliki oziljak??? jujujuju kakvi kompleksi,razumem da 50% zlezdasa je prvi put videlo titulu u kosarci pre 2 godine i to je skroz OK,zapamtite samo ovo:NESTACETE ISTO KAO I VAS VATERPOLO KLUB STO GA VISE NEMA.nikome ne zelim zlo ali ovo sta vi radite zadnje 2 godine pa to grobari nisu radili proteklih 13 titula sve skupa,tolika mrznja,zavist,pacenistvo,jednostavno me terate da vas zamrzim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter