0
Evropske lige

SJAJNO OTKRIĆE: Evo kako su u Nici ‘smirili’ Marija Balotelija (FOTO)

Objavljeno: 10.11.16 u 18:27

Pokušali su u Milanu, nisu uspeli. Pokušali su u Liverpulu, nisu uspeli. Pokušali su u Mančester Sitiju, nisu uspeli. Pa, kako su onda uspeli u Nici?

Direktor aktuelnog lidera u francuskom prvenstvu, Julijan Furnije, otkrio je kako su on i njegovi saradnici uspeli da preporode Marija Balotelija i učine ga neprepoznatljivim (u pozitivnom smislu).

Svi njegovi bivši klubovi su pokušali da mu nametnu pravila, a mi nismo. Mi imamo svoja koja na terenu poštuju svi i ona su ista za svakoga igrača. On je dobar i sa njim je jednostavno raditi, baš kao i sa ostalim njegovim saigračima, otkrio je Furnije.

Baloteliju je pripala ‘čast’ da nasledi fenomenalnog Hatema Ben Arfu. Ali, i pored te vrste pritiska, potencijalni italijanski reprezentativac odlično se snašao u francuskom klubu.

U Nici vlada porodična atmosfera, ali su pravila za sve ista. Rekli smo mu za naš projekat, za klub i navijače koji su jako strastveni pa nije slučajnost da su svi naši treninzi otvoreni za javnost, zaključio je direktor francuskog kluba.

Baloteli je ove sezone postigao šest golova u Ligi 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter