4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO MOŽE DA IZJAVI SAMO MITROVIĆ: Tadiću, uključi navigaciju i pronađi me!

Objavljeno: 10.11.16 u 15:13

Prvi centarfor fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je danas da bi odbrana Velšana sa razlogom morala da strepi od srpskih napadača i da se neće zadovoljiti remijem u Kardifu.

Srpski fudbaleri, lideri D grupe za plasman na Svetsko prvenstvo, sutra putuju za Kardif na duel sa Velsom koji bi mogao da odredi dalji tok kvalifikacija.

– Trebalo bi Velšani da se plaše naših napadača Tadića, Kataija i mene. U poslednje vreme igram dobro, u formi sam i nadam se da ću doprineti pobedi Srbije u Velsu i tako nastaviti sa golovima, rekao je Mitrović.

Mitrović ističe da samo trijumf dokazi u obzir na gostovanju polufinaliste nedavnog šampionata Evrope u Francuskoj.

– Bio bih zadovoljan samo sa tri boda. Imamo ekipu da dobijemo utakmicu, na svakoj tako igramo i u Velsu neće biti izuzetak. Nadam se da će Tadić da ‘uključi navigaciju’ i da mi asistira, poručio je samouvereno napadač Njukasla.

LUKA MILIVOJEVIĆ: Najveća odgovornost je na Matiću i meni, Vels je mnogo napredovao!

Prema njegovim rečima Vels nije sami Geret Bejl jer smatra da ima još kvalitetnih fudbalera, ali da je šansa Srbije u nešto sporijoj odbrani.

– Imaju nekoliko pojedinaca koji imaju kvalitet poput Alena i Remzija, a Bejl nije igrač koji sam može da igra i ceo teren pređe. Ako budemo igrali kao tim ne bi trebalo da bude problema, zaključio je Mitar.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter